Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Reportaj special la fața locului: amintirile au fost atracția principală în ziua cea mare a lui Evelin și Balázs

Experiențele împărtășite joacă un rol important în viața tinerilor, așa că au decis să se concentreze pe drumeții și fotografii la nunta lor.

Foto și text: 2Be Comm

Ei captează fiecare moment al vieții lor

Au fost colegi de clasă în liceu, dar, în ciuda faptului că aveau mulți prieteni în comun, Evelin și Balázs nu au fost prieteni buni atunci. Însă în 2019, totul s-a schimbat într-o clipă, datorită unei prietenii din liceu. Au început să vorbească și apoi și-au dat seama că se plac unul pe celălalt. Prietenia a devenit în scurt timp dragoste. Cei doi și-au găsit rapid o pasiune comună pentru drumeții și pentru a surprinde momente împreună.
- La început am planificat o nuntă mai mică, dar apoi am decis să facem o nuntă adevărată la țară. Am luat decizia corectă. Tema noastră s-a axat pe două lucruri: fotografii și drumeții.

Încălzirea pentru ședința foto de nuntă: ședința de logodnă a fost realizată tot la munte

Decorațiuni fotografice pentru ziua cea mare

Fiind niște porumbei îndrăgostiți pasionați de fotografii, cu siguranță au vrut să aibă o mulțime de amintiri frumoase la nunta lor, pentru ca ziua să fie numai despre ei. Evelin a dezvăluit că a fost inspirată și de site-ul CEWE, de unde i-a venit ideea pentru suportul lor pentru inele.
- Am găsit câteva sfaturi și idei foarte interesante pe cewe.ro, sub meniul Inspirație. Aici am dat peste coronița brodată cu o fotografie pătrată care a devenit suportul nostru pentru inele coronita-fotografie-patrata, de care m-am îndrăgostit imediat, deoarece poate fi personalizat. Realizarea a fost sarcina mamei mele, care a decorat rama cu dantelă decupată din rochia mea de mireasă, cu fotografia noastră preferată de logodnă și cu inelele de pe ea sub formă de Fotografii pătrate, dezvăluie Evelin. Am putut admira suportul special pentru inele la nunta lor, precum și alte soluții ingenioase ale lui Evelin.

Au atașat fotografia lor preferată pe suportul inelului sub forma unui Fotografii pătrate.

Fotografii de bun venit la intrare

Proaspăta căsătorită a navigat și pe Pinterest, unde a salvat ideea de colț de fotografii cu scăriță de mai jos. La intrarea în locația de nuntă, există gravuri de perete frumos pictate care prezintă un moment important din viața lor împreună sub forma unor fotografii imprimate. A folosit mușețelul ca decor.

Scările decorative cu fotografii au fost amplasate la intrarea la nuntă.

Art prints ca semne de masă

  • Pentru a marca mesele, am ales Art print, pe care le-am așezat pe suporturi de pânză micuțe. În loc de numere de masă, am navigat invitații cu imagini făcute în vacanțe. Ne-a plăcut, și la fel și celor de la nuntă, că până și semnele de masă spuneau povești. Masa noastră a primit cea mai memorabilă locație de drumeție, Mátra, pentru că acolo am fost cerută în căsătorie de Balázs.

CEWE FOTOCARTEA a trecut din mână în mână

Mirii au avut și o surpriză specială pentru invitații lor. Anii pe care i-au petrecut împreună până acum, inclusiv ședința foto de logodnă, au fost surprinși într-o CEWE FOTOCARTE, de care s-au bucurat cei prezenți la nuntă.
- Primul capitol al iubirii noastre a fost editat în carte, fiecare oprire și experiență apărând pe pagini, oferindu-le invitaților o bucatica din viața noastră împreună. Fotografiile sunt aranjate în ordine cronologică.
De exemplu, primul nostru weekend de wellness, mutatul împreună, adoptarea unui câine, întâlnirile de familie, dar și activitățile cu prietenii. Am încheiat această perioadă cu ședința foto de logodnă. Următorul nostru proiect CEWE va fi fotocartea de nuntă, cum am devenit o familie și cum a decurs prima noastră zi de căsătorie. Abia aștept să începem editarea!

Prietenele au fost, de asemenea, fericite să deschidă fotocartea la nuntă.

Descoperiți momentele din viața lui Evelin și Balázs!