Accepți provocarea? Arată-ți abilitățile de fotograf în cel mai mare concurs foto din lume, CEWE PHOTO AWARD! Înscrie-te până la 31 mai! Premii uimitoare: 250.000 Euro!

Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Aveți întrebări referitoare la CEWE?

Descărcare Mulțumesc contact

Telefon: 0316.300.693 - de Luni până Vineri între 9.00-17.30, Sâmbăta și Duminca între 10.00-18.00 (cu excepția Sărbătorilor legale)

Email: carrefour-foto@cewe.ro. În cazul in care trimiteți și fișiere, vă rugăm să luați în considerare că atașamentele nu pot depăși 10 MB. Dacă atașamentele depășesc această limită,vă rugăm să le transmiteți in e-mailuri separate. Dacă e-mailul este primit de noi cu succes, acesta este confirmat printr-un mesaj automat însoțit de un termen estimativ de raspuns.

Comenzile pot fi urmărite online folosind numărul de comandă. Vă rugăm să așteptați 2 ore de la plasarea comenzii înainte de a utiliza acest serviciu. Informații privind termenele de livrare pot fi regăsite pe pagina fiecărui produs sau sub meniul "Prețuri & Teremene de livrare".

Important: Dacă ați primit un e-mail de confirmare, înseamnă că acea comandă a fost încărcată cu succes și este în curs de procesare. Dacă nu găsiți acel e-mail in inbox, vă rugăm să verificați în spam sau în contul dvs. sub meniul "Comenzile mele".