Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Coroniță de broderie, fotografie de nuntă ca Fotografii pătrate și ramuri pe o masă de lemn. Lângă ea se află sfoară, plante, foarfecă și o pătură. În colțul din dreapta sus al imaginii se află o cutie de depozitare a fotografiilor pătrate.

Sfaturi creative pentru nuntă

Utilizarea creativă a șnurului: combinația dintre o coroniță brodată și o fotografie pătrată rezultă un decor superb.

Broderia se potrivește stilului popular boem, combinând o coroniță brodată cu o idee ingenioasă pentru a crea un element decorativ unic, care nu ar trebui să lipsească din nicio casă tinerească. Materialele naturale, cum ar fii lemnul și pânza, combinate cu o coroniță de flori verzi și proaspete oferă un aspect spectaculos. Devine deosebit de personală atunci când transformați coroana de lemn într-o ramă, afișând cu stil cea mai frumoasă fotografie cu partenerul dvs. sau motivul preferat al nunții - ideal ca un cadou, ca decor pentru nuntă sau ca o amintire frumoasă a ceremoniei de nuntă. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva pași simpli.

De ce veți avea nevoie:

  • O fotografie de nuntă sau logodnă în formă de fotografie pătrată de la CEWE
  • Coroniță de broderie
  • Țesătură de in
  • Șnur
  • Cârlig de rufe din lemn
  • Foarfecă
  • Ac de cusut
  • Ac de brodat și ață
  • Crenguțe (de exemplu, eucalipt)

Pasul 1: fixați șnurul

Două mâini fixează șnurul de coroana de broderie.
Atașați șnurul la treimea superioară a coroanei de broderie.

Folosiți foarfeca pentru a tăia o bucată scurtă de șnur - ar trebui să fie puțin mai lungă decât lățimea coroniței de brodat. Luați țesătura de in în mână și așezați-o pe inelul interior al coroniței. Așezați șnurul în treimea superioară a cercului, asigurându-vă că capetele se suprapun puțin în dreapta și în stânga. Apoi fixați inelul exterior pe inelul interior și asigurați-l cu un șurub. Asigurați-vă că șnurul este bine fixată.

Pasul 2: Fixați fotografiile pătrate pe șnur

O mână atașează fotografia de nuntă de șnurul de pe coronița de broderie cu o pereche de cârlig de rufe din lemn.
Prindeți fotografia de nuntă direct pe șnur.

Alegeți motivul/ fotografia de nuntă preferată pentru a realiza fotografia pătrată. Atunci când creați fotografiile, puteți alege un clipart, care se poate extinde, de exemplu, de la un colț al imaginii. Modelul floral este deosebit de potrivit pentru coroana brodată. Luați fotografia pătrată și atașați-o șnurul întins în cadru. Apoi, tăiați ramuri mici dintr-o plantă verde la alegere și atașați-le cu un ac în partea dreaptă jos a fotografiei.

Pasul 3: fixarea coroniței

Vedem mâini care fixează ramuri pe marginea coroanei de broderie.
Fixați ramurile la marginea coroanei de broderie.

Pregătiți coronița de flori. Luați ramurile și fixați-le una câte una în jurul fotografiei pătrate pe pânză. Sfat: planta verde este și mai rezistentă pe pânză dacă o atașați cu acul și ața de brodat, "brodând-o", ca să spunem așa. Nu închideți complet cercul, ci lăsați liberă o treime din el - astfel, modelul va părea puțin mai lejer.

De la sfaturi de editare la formate de fotocărți

În acest fel amintirile dumneavoastră vor fi tangibile