CEWE Fotolumea Mea Comandă rapid și ușor

Accepți provocarea? Arată-ți abilitățile de fotograf în cel mai mare concurs foto din lume, CEWE PHOTO AWARD! Înscrie-te până la 31 mai! Premii uimitoare: 250.000 Euro!

Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Întrebări frecvente

Am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări ale clienților. Sperăm că veți găsi răspunsul la întrebarea dumneavoastră!

Contul meu de utilizator

În acest caz, funcția „Ați uitat parola” vă va ajuta. Doar faceți clic pe butonul „Contul meu” din partea de jos a paginii. Se va deschide o nouă pagină cu nota „Dacă v-ați uitat parola, faceți clic aici”. Acum faceți clic pe cuvântul „aici” cu caractere aldine. În fereastra următoare, introduceți adresa de e-mail utilizată în timpul înregistrării și faceți clic pe butonul „Parolă nouă”. Vă vom trimite apoi un e-mail automat cu toate informațiile suplimentare. Dacă mesajul nu se află în căsuța de e-mail în câteva minute, vă rugăm să verificați și folderul de spam.

Pentru a vă dezabona de la buletinul informativ, conectați-vă la contul dumneavoastră de utilizator din partea dreaptă sus a site-ului nostru web. Puteți schimba natura notificărilor care vă pot fi trimise în orice moment în secțiunea „Notificări prin e-mail” aici.

Faceți clic pe ** [hier][1]** pentru a ne contacta.<br><br> [1]: ./contact.html

Procesul de comandă & Editarea

Expediere & Tratarea reclamațiilor

Produse, preturi si termene de livrare

Alte întrebări

Suntem la dispozitia dumneavoastra! Sunați-ne!

Date de contact ale serviciului nostru pentru clienți: 06-1-451-1088, de luni până duminică: 8:00 - 17:00