Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Un copil se află lângă un birou. Deasupra lui atârnă o tablă cu diverse recipiente mici, atașate, cu diverse instrumente de scris și de artizanat.

Sugestii creative

Raft elegant pentru instrumentele de scris și desen

Cu această tablă personalizată, elevii își creează propriul atelier creativ: conține tot ceea ce au nevoie pentru ora de arte vizuale și abilități practice.

În loc să depozitați stilouri, foarfeci, pensule și altele asemenea direct pe birou, puteți folosi o cutie de depozitare a instrumentelor pentru a agăța totul pe peretele de deasupra biroului, economisind spațiu și decorând în același timp. Puteți proiecta raftul împreună cu copiii și îl puteți adapta la nevoile lor individuale cu o varietate de cutii și alte opțiuni de depozitare. Adăugați propriile fotografii, decorațiuni și repere colorate pentru a face raftul pentru ustensile și mai personal.

Pe masă sunt cutii de carton, foarfeci, rigle, creioane și creioane colorate, fotografii și o cutie de lapte goală.
În plus față de instrumentele școlare, veți avea nevoie și de fotografii personale printate pe loc la CEWE Instant Foto.

Materiale necesare:

  • o placă mare de lemn
  • trei sau patru fotografii printate pe loc de diferite dimensiuni, pe care le puteți imprima rapid și ușor la cel mai apropiat CEWE Photo Station.
  • foarfecă
  • liniar
  • creion
  • cutter
  • pistol de lipit
  • cutie de carton goală (de exemplu, cutie de lapte)
  • carton de diferite culori

În exemplul nostru, am ales o dimensiune de 40 x 60 de centimetri pentru placa de lemn. Cutia mare măsoară 19,5 x 23,5 cm, cea medie 24 x 12 cm și cea mică 15 x 10 cm.

Mâinile taie o cutie de carton cu un cutter și o riglă. Pe masă se află și alte instrumente de artizanat.

Pregătiți mai întâi toate recipientele.

Pliați recipientele din carton lăsând partea din spate și cea de sus deschise pentru pixuri și alte accesorii. Puteți lipi cartonul colorat pe recipientele goale.

Mâinile fixează o fotografie pe o bucată de carton pe care se află tuburi de vopsea. Pe masă se află diverse instrumente de artizanat.

Mult mai personal cu propriile fotografii

Dați frâu liber creativității: puteți adăuga o margine colorată la fotografiile printate pe loc direct la un CEWE Photo Station și printați-le așa. Fie lipiți fotografiile direct pe cutii, fie le lipiți mai întâi pe o bucată de carton puțin mai mare ca bază.

O mână ține în mână un suport de pensule, cu fotografia unui copil deasupra plăcii. Pe masă se află diverse instrumente de artizanat.

Mai întâi pregătiți-le și după aceea fixați prin lipire.

Cutiile de depozitare mai complexe, cum ar fi suportul pentru pensule, trebuie asamblate complet înainte de a fi atașate la suportul pentru ustensile. Pentru aceast mod de depozitare, lipiți o bucată de hârtie pe o bucată de carton puțin mai mică. Așezați deasupra o cutie decorată cu o fotografie. Apoi lipiți deasupra o stea sau un alt simbol din carton ca decor.

Mâinile aplică lipiciul pe recipiente cu un pistol de lipit. În partea de jos, recipientele sunt deja fixate.

Pe tablă

Folosiți pistolul de lipit pentru a fixa fiecare cutie pe tablă. Pentru a face acest lucru, întindeți lipiciul pe trei laturi și apăsați fiecare cutie - cu partea deschisă în sus - pe tablă timp de câteva secunde.

Sfat: Înainte de a lipi suporturile definitiv, potriviți și aranjați întâi toate cutiile pe tablă pentru a găsi aranjamentul potrivit.

Mâinile fixează o cutie. O fotografie a unui elev este lipită de ea.

Biroul meu, stilul meu

Fotografiile elevului se potrivesc în mod natural cu obiectele de deasupra biroului. Marginea colorată a fotografiei creează un contrast plăcut cu cutia albastră. Folosiți lipici pentru a atașa fotografiile pe suporturile pentru ustensile. Apăsați motivele timp de câteva secunde până când se usucă totul.

Tot ce au nevoie copiii la școală

O mână pune un caiet în recipient. Pe el este o fotografie a unui elev.
Este loc chiar și pentru caiete în spațiul de depozitare.

Pe lângă instrumentele de scris și de colorat, copiii pot folosi recipientele mai mari pentru a depozita caiete și cărțile de notițe de exemplu. Sfat: Folosiți două cârlige cu șurub și un băț de lemn pentru a depozita mai târziu rolele mai mici. Folia sau banda adezivă poate fi atașată cu ușurință, iar cantitatea dorită poate fi detașată foarte ușor.

Distracție plăcută la confecționarea materialelor pentru propria tablă personalizată.