Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

7 Motive pentru care aleg sa fac CEWE FOTOCARTI cu pozele noastre

Alina Cîtă-Țibrea - Arhitect

Mii si mii de poze facute peste ani: copii, vacante, proiecte de arhitectura, rude, evenimente, mancare, peisaje, anotimpuri, chipuri si trairi. Fac o selectie, cu grija, si le strang laolaltă, ca sa devina palpabile, și le adaug in cele mai frumoase albume foto printate pe care le-am avut vreodata - CEWE FOTOCARTI.

De ce prefer CEWE FOTOCARTEA?

1.) Ca sa nu uitam de poze si sa le privim mai des. Cate poze ai in telefon sau in computer? La cate te intorci sa te uiti zilnic, saptamanal, anual? De cele mai multe ori facem zeci de poze la care nu ne mai intoarcem vreodata. Se pierd in memoria telefonului sau a altor device-uri, umplem dropbox-ul sau cloud-ul cu ele. Cand le strangem in albume tematice (vacanta de vara, Craciunul, nunta, botezul etc) ajungem sa le rasfoim mult mai des si sa ne bucuram la maxim de ele.

2.) Rasfoirea unei CEWE FOTOCARTI este un ritual, o experienta senzoriala relaxanta. Cand vreau sa ma uit in el, nu o fac pe fuga, simt nevoia sa dedic timp, spatiu, atentie deosebita. Ma asezi intr- un loc confortabil, imi iau o cana de ceai sau cafea, poate pun muzica in fundal. Textura copertii, a paginilor, implica si simtul tactil, transformand totul intr-un moment de relaxare.  Cand rasfoiesc CEWE FOTOCARTEA cu portofoliul biroului nostru de arhitectura… e ca și cum aș tine in mana un album de arta, asa calitate faina au foile, coperta, culorile...

3.) Copiii imi vor multumi. S-au facut multiple studii pe tema asta si se pare ca pozele au un efect psihologic pozitiv asupra celor mici, le cresc stima de sine, mai ales daca apar si ei in ele (se simt importanti) le cresc rezistenta la stres si la frustrare.

4.) Rudele si bunicii apreciaza cel mai tare fotografiile fizice. De cand cu fotografiile digitale, nu avem acces decat la pozele facute de noi. Punându-le intr-o CEWE FOTOCARTE printată, putem impartasi momentele si cu cei dragi. In plus, albumele foto sunt o idee tare buna de cadou personalizat, cu insemnatate si incarcatura emotionala foarte mare.

5.) Nu te baza pe device-uri. Fotografiile digitale nu vor fi compatibile cu device-urile pentru totdeauna. Nu avem cum sa stim cand formatul jpg va deveni inactiv. Mai stii CD-urile? Nu numai ca nu mai sunt compatibile cu noua tehnologie, dar e greu sa recuperezi informatia de pe ele. CEWE FOTOCARTE, printata pe hartie foto de calitate foarte buna, sunt un mod bun de a pastra vii aceste amintiri. Cine stie ce se va intampla cu fotografiile noastre peste cativa ani cand va aparea o tehnlogie noua.

6.)  Poate nu stiai, dar fotografiile păstrate doar in format digital se deterioreaza si ele in timp. De fiecare data cand deschizi o fotografie .jpg, aceasta se strica putin. Poate nu iti dai seama din prima, dar in timp, pozele isi pierd din calitate. Asa ca, am adunat intr-o CEWE FOTOCARTE, poze cu o parte din proiectele relevante pe care le-am realizat și astfel am siguranta ca le pastrez in cea mai buna forma.

7.) Imi place sa cred ca printate la CEWE, albumele foto sunt niste mici carti de istorie ale familiei noastre, la care se vor intoarce copiii nostri si copiii copiilor nostri.

CUM AM COMANDAT CEWE FOTOCARTI? Simplu, comod, de acasă.

1.) Am ales o tema pentru fiecare CEWE FOTOCARTE: Proiecte de arhitectura, Familie, Vacante, etc.

2.) Am creat un folder cu fotografiile pentru a-mi fi mai ușor sa le adaug în CEWE FOTOCARTI

3.) Am descărcat aplicatia gratuita CEWE FOTOLUMEA dar se poate edita și direct de pe site

4.) Am făcut un cont personal pentru a-mi fi mai ușor sa dau comenzile ulterioare  

5.) Am ales dimensiunea preferata, tipul de coperți și tipul de hârtie.

6.) Am adăugat titlul, pentru care am optat pentru efectul de lac selectiv pentru a-l scoate în evidenta și pentru a da o eleganta aparte CEWE FOTOCARTII. Am introdus câte fotografii am dorit pe fiecare pagina, am ales background-ul preferat din galeria cu sute de modele disponibile, am inclus clipart-uri, culori preferate.

7.) Am trimis comanda. În câteva zile au sosit la noi acasă.