Livrare gratuită la domiciliu peste 150 Lei - folosiți voucherul "LIVRAREGRATUITA"

Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Cewe Apps pagină de bază Slider Cewe Apps pagină de bază Slider

aplicația CEWE Fotolume

Aflați despre gama largă de produse CEWE pentru smartphone-uri sau tablete.

Descoperiți produsele dumneavoastră CEWE într-o singură aplicație

Este o descărcare gratuită și puteți începe editarea imediat
DESCARCĂ APLICAȚIA DESCARCĂ APLICAȚIA
Cewe Apps
  • Editați produsele preferate ușor și rapid cu aplicația
  • Gestionarea intuitivă vă permite să editați produsul pe care doriți să îl comandați pe smartphone sau tabletă
  • Cel mai simplu mod de a utiliza fotografii pe smartphone
  • Editați și comandați produse cu fotografii oricând, oriunde
  • Aflați despre gama noastră largă de produse
  • Disponibil pentru iOS și Android
  • Aplicația CEWE este premiată de EISA - CEWE este premiat din nou de un juriu internațional – Am primit un nou premiu prestigios. Mai multe informații despre Premiul EISA găsiți aici

Update: noutăți în aplicație

Descoperiți acum ce produse și funcții noi vă așteaptă în aplicația CEWE Fotolume!

Aspecte esențiale ale aplicației: utilizați efectul de lăcuire pentru produsele foto!

Evidențieri strălucitoare pentru CEWE FOTOCARTE: acum puteți afișa elegant textul pe coperțile tari, coperțile din piele și coperțile din pânză din aplicație cu ajutorul lacului cu efect premiat. Alegeți dintre lacurile aurii, rose-gold, argintii și cele cu efect transparent - și faceți ca amintirile dvs. să strălucească cu accente vizibile și tactile.

NOU: Editați huse de telefon cu aplicația

Protecție personală pentru smartphone-ul dumneavoastră: Acum puteți edita carcasele noastre populare de telefon în mod convenabil și mobil în aplicația CEWE Fotolumea. Software-ul detectează automat modelul dvs. de telefon - și sugerează gama corectă de produse. De asemenea, perfect ca cadou: huse puternice și robuste sunt disponibile pentru toate modelele actuale și cele mai vechi.

Cewe Apps

Transparență mai mare și modificarea setărilor de cont

De acum înainte, aplicația noastră este și mai clară, chiar mai transparentă: aruncați o privire la gama noastră largă de produse și încercați în același timp front page-ul nou. Din meniul „Contul meu”, puteți să vă schimbați în mod convenabil parola, adresa de e-mail, informațiile de facturare, să vă înscrieți la newsletter-ul nostru și să vă gestionați informațiile de plată.

Cewe Apps

Urmăriți statusul comenzii

Puteți urmări când primiți produsul comandat: această caracteristică este acum disponibilă în aplicația CEWE Fotolume. Puteți vizualiza statusul comenzii dumneavoastră și puteți activa mesajele de notificare. În acest fel, vă putem anunța cu ușurință în timp real în ce etapă se află comanda dumneavoastră și când o vom expedia.

Cewe Apps

Descoperiți noile noastre calendare

Am extins gama noastră de produse CEWE CALENDARE: acum puteți edita individual Calendarul de birou mare și Calendarul de perete pătrat (de asemenea, în dimensiuni XL și XXL) în aplicație. Și ca gest personal, noi Calendare de Advent sunt disponibile în perioada Advent - le puteți umple chiar cu propriile cadouri.

Distribuirea automată a fotografiilor și stiluri noi

Acest lucru face ca editarea să fie și mai rapidă: aplicația recunoaște acum fețe, peisaje și portrete și le aranjează optim pe pagini. Veți găsi, de asemenea, stiluri noi pentru fiecare temă și ocazie, inclusiv fundaluri, imagini clipart și altele care oferă o imagine unificată a CEWE FOTOCĂRȚII.

Cewe Apps

Funcție nouă: Comandă fotografii și mai ușoară

Când comandați fotografii cu aplicația CEWE Fotolume, aveți opțiunea de a alege între raportul de aspect original și raportul de aspect clasic. Decizia dumneavoastră poate fi ajutată de faptul dacă doriți să utilizați întreaga fotografie sau o parte din fotografie care să se încadreze exact în rama foto clasică.

Editați produsele foto în mod convenabil pe computer

Software-ul CEWE Fotolumea - ușor de utilizat și o gamă largă de opțiuni de editare