Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
O mână deschide o cutie pliată pe o masă decorată de Crăciun.

Idei creative

Imagine cu imagine: surprinde-i pe cei mai îndrăgiți

Prietenii adevărați și persoanele dragi sunt mereu alături la bine și la greu. În acest timp se fac multe fotografii, ceea ce facilitează crearea unui cadou de Crăciun unic. O carte pliabilă, cunoscută și sub numele de leporello, adună fotografiile personale într-o cutie și poate fi un cadou plin de dragoste pentru cel mai bun prieten sau persoanelor dragi vouă. Puteți printa fotografiile pur și simplu la un CEWE Photo Station

Fotografiile instant, cartonul, foarfeca, lipiciul, liniar, pixurile, cutia, banda de mascare și ștampilele sunt așezate pe o masă.
Pentru cutia Leporello aveți nevoie de fotografii printate pe loc, dimensiunea 10 x 15 cm cu margine.

Materiale necesare pentru leporello

 • fotografii instant CEWE cu margine (10 x 15 centimetri)
 • carton, aproximativ 90 x 90 centimetri
 • cutie
 • foarfecă
 • lipici
 • liniar
 • ștampilă de scrisoare
 • creion
 • panglică decorativă
 • cutter
 • carton cu sclipici.

Cum se face

Două mâini folosesc creioane și liniar pentru a trasa linii pentru fotografii pe o foaie de carton gri.

În primul rând, folosiți un creion și un liniar pentru a marca poziția fotografiilor, pentru a vă asigura că acestea au suficient spațiu în cartea pliabilă. Vă recomandăm un format de 11 x 16 centimetri pe pagină. Câte fotografii doriți să puneți în cartea pliabilă depinde numai de dumneavoastră.

Două mâini fac zigzaguri dintr-o bucată de carton.

Pentru a obține un efect de acordeon, pliați alternativ o pagină înainte și pagina următoare înapoi. Când toate sunt îndoite corect, se obține un model în zig-zag.

Două mâini cu o lamă și un liniar taie o fotografie instantanee. În fundal sunt mai multe fotografii.

Îndepărtați marginile albe pentru ca fotografiile să se potrivească perfect în albumul foto. Pentru a face acest lucru, pur și simplu plasați rigla peste fotografie și folosiți cuțitul pentru a tăia zonele albe. O placă de protecție adecvată va proteja masa de zgârieturi.

Două mâini lipesc o poză cu doi prieteni pe șablon.

După ce ați decupat fotografiile instant CEWE la dimensiunea de care aveți nevoie pentru leporello, este timpul să le lipiți. Aranjați fotografiile în ordinea dorită și lipiți-le. Lăsați două sau trei pagini goale pentru ornamente.

Două mâini ștampilează "cei mai buni prieteni" în spațiul gol.

Acum este timpul să decorați: folosiți o ștampilă pentru a scrie mesaje scurte sau texte precum "best friends" în spațiile libere. O panglică decorativă și o inimă din carton sclipitor dau cărții tale pliabile un aspect de album. Folosiți panglica pentru a crea o filă mică pe pagina de sus pentru a ține albumul deschis.

Ambalajul potrivit

Leporello finalizat se află deschis pe o masă.
Într-o cutie potrivită, acest leporello cu propriile fotografii devine un cadou de Crăciun unic.

Pentru a spori efectul de acordeon, pliantul dumneavoastră cu fotografii va avea nevoie de un ambalaj adecvat. Vă recomandăm o cutie care să fie puțin mai mare decât dimensiunea leporello-ului, astfel încât paginile îndoite să poată fi scoase cu ușurință. Legați cutia cu o panglică de Crăciun și aveți gata un cadou unic!

Distracție plăcută la realizarea cadoului!