Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
cops5_CFB_Moments-1_mi.jpg

Sfaturi de editare

Bună 2024, adio 2023! – Crează o fotocarte cu cele mai frumoase momente din anul ce tocmai a trecut

Crează o fotocarte cu cele mai frumoase momente din anul precedent.

A trecut un an plin de momente frumoase, râsete și aventuri trăite împreună. Acest an a fost cu totul special, plin de momente importante și experiențe ce trebuie povestite. Vă invităm acum să retrăim împreună aceste clipe frumoase și să încheiem anul cu o fotocarte care rezumă amintirile voastre cele mai dragi. Dorim să vă oferim un mic ajutor la editarea unei fotocărți dedicate momentelor frumoase din 2023.

Realizează o fotocarte cu momentele dragi din anul trecut:

Editare

Pentru a realiza CEWE FOTOCARTEA ta, utilizează software-ul Fotolume sau editorul online pe website. Editarea este la fel de simplă pe telefon sau tabletă, nu trebuie să utilizezi computer sau laptop. Aplicația CEWE Photo se descarcă din App Store sau Play Store.

Editează paginile cu momentele tale preferate

Stabilește formatul, tipul hârtiei și coperta. După acest pas selectează șablonul denumit ”Anuarul nostru” în categoria Șabloane. În cadrul acestui șablon poți marca lunile și să adaugi mesaje de dragoste, felicitări pentru ziua de naștere. Odată ce ai selectat șablonul, următorul pas este să adaugi fotografiile. Fă clic pe butonul ”Fotografii” și importă fotografiile corespunzătoare de pe dispozitiv.

Tips & Tricks: selectează în prealabil fotografiile pe care dorești să le afișezi în anuar și păstrează-le într-un folder separat. Astfel selectarea și adăugarea fotografiilor va fi mai simplu, iar editare devine mai rapidă. Pentru a crea o CEWE FOTOCARTE cât mai elegantă, aranjează fotografiile în funcție de lună și anotimp, deoarece șablonul urmează această schemă.

Nu există două fotocărți identice

CEWE FOTOCĂRȚILE se disting nu numai prin numeroasele povești și fotografii pe care le conțin, ci și prin flexibilitatea și creativitatea în ceea ce privește editarea. Șablonul stabilit poate fi editat cu cliparturi și texte. De exemplu, fotografiile de primăvară pot fi decorate cu flori, cele de toamnă cu frunze, iar imaginile din vacanța de vară se pot completa cu avioane.

Tips & Tricks În galeria cliparturilor poți filtra pe teme sau categorii: dacă, de exemplu, dorești să folosești cliparturi de primăvară, selectează opțiunea ”paște” sau ”flori”. Dacă dorești să afișezi luna curentă pe pagină, fă clic pe categoria ”anuar” pentru a vizualiza lunile anului.

Utilizarea șablonului anuar ”Moments”

Observăm o CEWE FOTOCARTE pusă pe o canapea gri. Coperta prezintă o fotografie a unei familii și titlul ”Moments 2023”. În stânga se află o masă cu lumănări și o plantă decorativă.

Realizare fotocarte uniformă

După ce ai selectat formatul și coperta corespunzătoare în software-ul CEWE FOTOLUME, alege șablonul CEWE FOTOCĂRȚII tale. În exemplul nostru am folosit formatul mare cu copertă tare și șablonul „Anuarul nostru”. Titul fotocărții poate fi evidențiat pe coperta tare.

O CEWE FOTOCARTE deschisă se află pe o canapea gri. Fotocartea conține fotografiile a unei familii și cuvântul ”Primăvară”. În stânga este o masă cu lumănări și o plantă decorativă.

Ține pasul cu anotimpurile

Cel mai potrivit este dacă fotografiile din anuar se succed în funcție de anotimpuri. O altă metodă de editare este ca, în loc să umpli paginile cu fotografii, poți adăuga spații colorate la fiecare anotimp. Pentru aceasta selectează dreptunghiul monocrom din clipart în categoria „Forme” și trage-l în locul dorit. Fă clic pe clipart a cărui culoare o poți schimba în meniu.

O CEWE FOTOCARTE deschisă se află pe o canapea gri. Fotocartea conține fotografiile a unei familii și cuvântul ”Vară”. În stânga este o masă cu lumănări și o plantă decorativă.

Teme colorate

În loc să umpli paginile cu fotografii, poți adăuga spații colorate ca elemente decoraționale. Pentru aceasta selectează dreptunghiul monocrom din clipart în categoria „Forme” și trage-l în locul dorit. Fă clic pe clipart a cărui culoare o poți schimba în meniu.

O CEWE FOTOCARTE deschisă se află pe o canapea gri. Fotocartea conține fotografiile a unei familii și cuvântul ”Toamnă”. În stânga este o masă cu lumănări și o plantă decorativă.

În armonie cu culorile

Paginile duble arată mai armonioase dacă stilul fotografiilor este similar. Cu un clic dreapta pe fotografiile adăugate se deschide un meniu cu funcția „căutare imagini similare”. Această funcție a software-ului CEWE FOTOLUME caută fotografiile care se potrivesc cel mai bine. Utilizând cliparturi care se îmbină armonios cu nuanța fotografiilor, fotocartea ta devine mai uniformă și mai elegantă. Decorează paginile de toamnă cu frunze maro, iar cele de iarnă cu elemente aurii.

O CEWE FOTOCARTE deschisă se află pe o canapea gri. Fotocartea conține fotografiile a unei familii și cuvântul ”Iarnă”. În stânga este o masă cu lumănări și o plantă decorativă.

O perspectivă nouă

Folosește teme pentru anuarul tău care reflectă momentele care te fac fericit și nu uita să amesteci fotografiile portret cu fotografii cu cele ultra-largi pentru a prezenta perspective diferite. Dacă dorești să modifici aspectul unei pagini, poți face acest lucru cu un clic pe colțul substituentului. Folosește săgețile pentru a muta locul fotografiei (substituentul) și pentru a modifica dimensiunea acesteia.

Editare convenabilă și rapidă:

Dacă editarea durează prea mult și nu dorești să personalizezi anuarul tău deodată, ai opțiunea de a-l salva și a relua de unde ai rămas. Poți adăuga oricând pagini suplimentare, extinzând astfel conținutul fotocărții. Anuarul poate fi realizat și cu ajutorul editorului online pe website. Fotocartea editată online poate fi accesat oricând de pe un alt dispozitiv. Pe această suprafață vei avea acces a toate șabloanele de fotocărți și cliparturi, la fel ca în software-ul FOTOLUME.

O femeie îmbrăcată într-o rochie deschisă la culoare stă pe o canapea gri cu un laptop în mână. În fața ei se află o masă cu lumănări și plante decorative. Pe ecran apare editorul online cu o imagine cu două familii.
Personalizează o fotocarte anuară pe website simplu și ușor.

Zile de naștere, nunți, botezuri, prima zi de școală, absolvire, vacanțe și Crăciunul. Am trăit împreună câteva momente minunate în 2023 și multe altele ne așteaptă în 2024. Editează acum fotocartea amintirilor anului trecut și începe colectarea fotografiilor pentru fotocartea anului viitor. Echipa CEWE vă urează tuturor momente cât mai creative la editarea anuarului și sperăm că veți surprinde și mai multe clipe frumoase în acest an.