Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Über einer weißen Kommode vor mintgrüner Wand hängen mehrere Fotos mit farbenfrohen Eisstielen.

Sfaturi de editare, idei de compilare

Pur și simplu delicios: Creați rame din bețișoare colorate de înghețată cu fotografiile preferate

Această decorațiune pentru camera copiilor are un scop: faceți rame pentru fotografiile preferate ale copiilor dvs. cu ele! Cu bețișoare de lemn și bandă adezivă, puteți crea în cel mai scurt timp obiecte unicat colorate, perfecte pentru primăvară, care să aducă nu numai culoare, ci și o mulțime de amintiri minunate în camera copiilor. În acest fel, cei mici își pot personaliza cei patru pereți cu fotografii înrămate fără sticlă ale bunicilor, celor mai buni prieteni, animalelor de companie sau evenimentelor speciale.

Deși mai mult ca sigur că pe copii nu i-ar deranja: nu trebuie să mănânci tone de înghețată pentru a face rost de materiale pentru acest sfat creativ. Bețișoarele de lemn pot fi cumpărate din magazinele de bricolaj și artizanat, în culori clasice de lemn sau precolorate. Dacă doriți să deveniți creativi: cu washi tape sau alte folii adezive, niște vopsea, lipici și elemente strălucitoare, copiii dvs. pot crea singuri cadrele - și astfel își pot lăsa imaginația să zburde.

Un teanc de fotografii alb-negru se află pe o masă, împreună cu mânere de lemn, role colorate de washi tape, foarfeci și o riglă.
Creativitatea nu are limite în ceea ce privește proiectarea ramelor.

Pentru ramele de poze din bețișoare de înghețată veți avea nevoie de: - Bețișoare de înghețată (patru pentru fiecare fotografie) - Fotografiile preferate, așa cum au fost tipărite fotografii de la CEWE - Washi tape / bandă adezivă colorată - Adeziv

Iată cum se face:

Pasul 1

În primul rând, selectați împreună cu copiii dvs. fotografiile potrivite pentru fotografiile CEWE. Momentele speciale, impresiile din călătorii și excursii sau portretele familiei, ale animalelor de companie și ale prietenilor sunt motive potrivite. Puteți comanda fotografiile în format 9 x 13 cm sau 10 x 15 cm.

Drei selbst gestaltete Rahmen liegen auf einem Tisch, daneben Washi-Tape, Bilder und bunte Eisstiele. In den Rahmen befinden sich Bilder von Familienmitgliedern und Freunden.
Die selbst gebastelten Rahmen lassen sich beliebig mit den Fotos kombinieren.

Pasul 2

Acum este timpul să devenim creativi! Conform motto-ului "Totul este permis", cei mici pot lipi, picta sau ștampila pe bețișoarele de înghețată. În exemplul nostru, am ales o bandă autoadezivă imprimată, cu diverse modele - dar puteți să folosiți și o pensulă și vopsea, autocolante sau alte opțiuni creative.

După ce micii artiști sunt gata, bețișoarele de înghețată trebuie doar să fie îmbinate pentru a forma un cadru. Pentru a face acest lucru, puneți mai întâi fotografia și așezați unul dintre bețele de lemn în partea de sus și unul în partea de jos. Se stropesc capetele din dreapta și din stânga cu lipici de artizanat. Presați celelalte două bețe pe ea, astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade unul față de celălalt și, în același timp, să fie la același nivel cu marginile fotografiei. Lăsați lipiciul să se usuce pentru scurt timp. În cele din urmă, atașați fotografia la rama din spate cu lipici sau bandă adezivă.

Este totul gata? Apoi mergeți rapid în camera copiilor, alegeți un loc pentru rame și creați un nou colț preferat în jurul lor cu decorațiuni în culori asortate! După aceea, toată lumea poate mânca o înghețată ca recompensă - apoi materialul pentru următoarea sesiune de lucru manual este din nou disponibil :)

Sfat: Deoarece ramele vor fi probabil destul de colorate, vă recomandăm să comandați fotografii alb-negru. Dacă doriți să creați mai multe rame și apoi să le atârnați pe toate pe un perete, fiți atenți la imaginea de ansamblu - în acest fel veți crea o atmosferă armonioasă cu toate persoanele și momentele care au semnificație pentru copiii dumneavoastră.