Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Doppelseite im CEWE FOTOBUCH. Das Thema lautet Ostern. Für die Verzierung wurden unter anderem Ostereier verwendet.

Idei creative pentru CEWE FOTOCARTEA specială de Paște

Autor: Nico Lindner

Un clipart modern, o imagine de fundal uimitoare, un șablon minune și un filtru pentru fotografii - și este gata CEWE FOTOCARTEA cu tematică de Paște. Încearcă-ți cunoștințele în arta de a crea o fotocarte, găsește-ți propriul stil unic!

Clipart cu tematică de Paște

De la micile mesaje, până la combinațiile de culori tematice și până la elemente care apar din nou și din nou pe fiecare pagină a cărții, clipart-ul cu tematică de Paște este o bucurie însine de descoperit, ca să nu mai vorbim de revederea acestora pe paginile unei cărți printate.

Merită să aruncați o privire și la celelalte categorii din software-ul CEWE Fotolumea, unde elementele cu tema "dragoste", "scrap design" sau chiar "natură" pot ascunde de asemenea ilustrații frumoase care pot fi folosite de Paște. Glisați și fixați clipartul pe pagina dorită cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului. Aici puteți să le redimensionați și să le modelați după bunul plac, sau chiar să le recolorați pentru a se potrivi cu fotografiile dvs.

Coperta CEWE FOTOCARTE, fotografie de familie cu șablon
Utilizarea creativă a șabloanelor - de exemplu, pe copertă sau pentru o fotografie mare de familie - va transforma fotocartea într-una și mai impresionantă.

Șabloane pentru fotografii speciale

Dacă doriți să creați fotografii memorabile, experimentați șabloanele creative. În secțiunea " Măști și chenare" din zona de selecție, veți găsi o serie de teme pentru a vă ajuta să căutați mai ușor.

Șabloanele pot conferi unei fotografii un nou aspect instant. Un șablon foarte îndrăgit este de exemplu cel cu titlul "Family". Trageți-l pe fotografia aleasă iar fotografia dvs. va avea un aspect nou, modern.

Fundal de primăvară

Simțiți că un singur lucru mai lipsește pentru a termina o nouă CEWE FOTOCARTE perfectă? Ce fundal ați ales? Un fundal de primăvară viu colorat, care se potrivește cu sărbătoare de Paște, va oferi acel sentiment din prima clipă, de aceea merită să acordați o atenție deosebită și acestui aspect. În cartea pe care am realizat-o noi, un model variabil alături de culoarea verde specifică primăverii transformă amintirile dragi în amintiri emoționante.

Simplificați editarea: odată ce ați găsit fundalul preferat, folosiți-l pe fiecare pagină cu un simplu clic! Mergeți cu mouse-ul peste fundalul ales și faceți clic dreapta pentru a vedea o serie de alte opțiuni!

Distracție plăcută la editare!