Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Cum expunem fotografiile pentru a avea un interior închegat și personalizat?

HEXXAS- Sfaturile unui arhitect

arh. Alina Cîtă-Țibrea

Nimic nu „îmbracă” mai bine o casă, ca cele mai dragi fotografii expuse pe pereți. Indiferent cât de bine este gândit și realizat interiorul unui spațiu, nu mi se pare complet până nu se pun și ultimele accente și decorațiuni. Iar aici, din experiența mea, nimic nu „îmbracă” mai bine o casă ca cele mai dragi fotografii expuse pe pereți.

Ce decorațiuni alegem și mai ales unde le amplasăm?
Trebuie să acordăm atenție locului și modului în care alegem și afișăm o decorațiune. Un astfel de display are rolul de a crea zone de focus într-un spațiu și permite celor ce îl ocupă să își pună amprenta personală asupra încăperii.

Camera copilului nostru, avea nevoie de o decorațiune HEXXAS

HEXXAS este decorațiunea de la CEWE, care ne-a atras atenția. Nu este o decorațiune oarecare și nu o putem așeza oriunde și oricum. Acest sistem de decorațiuni de perete hexagonale - Hexxas este super simplu de instalat și de realizat și are o calitate foarte bună.

Cum se comandă o decorațiune HEXXAS?

  1. Am configurat decorațiunea extrem de ușor, pe calculator, în aplicația gratuită online CEWE FOTOLUMEA, foarte intuitivă și atractivă- chiar și pentru cel mic, transformând totul într-o joacă. Decorațiunea se poate configura și direct pe site
  2. Am optat pentru dimensiunea unei plăcuțe de 27x23,4 cm
  3. Am ales împreună fotografiile și am trimis comanda.
  4. În câteva zile decorațiunile au ajuns acasă.

Cum creăm și combinăm fotografiile într-o decorațiune HEXXAS?
Putem folosi o singură fotografie care se va întinde pe mai multe hexagoane, și iese ca un fel de puzzle sau putem imprima câte o imagine diferită pe fiecare hexagon. Puteți comanda câte plăcute hexagon doriți.

Ce combinații putem face?
Putem avea „pereți” tematici cu: - Fotografii de familie

  • Fotografii din călătorii
  • Citate inspiraționale
  • Peisaje
  • Sau o combinație cu toate de mai sus

HEXXAS - o decorațiune care ne- a scăpat de ruletă, boloboc, bormașină, dibluri
Ce ne-a plăcut nouă (mai ales celui mic) a fost faptul că Hexxas înseamnă elemente individuale, care se prind simplu de perete cu autocolant. Apoi se fixează cu magnet și se pot extinde, în timp, cu alte elemente hexagonale, se pot chiar schimba între ele sau înlocui, cu totul, oricând dorești. Practic peretele decorativ se extinde o dată cu tine și este foarte flexibil ca și montaj și înlocuire. Alex și-a dorit ca „floricica familiei” să fie așezată deasupra patului său și astfel, va „crește” împreuna cu el.

Cum se montează o decorațiune HEXXAS, pe perete?
Noi am transformat montajul într-o activitate fun în familie, de făcut Duminca, după prânz, în orele de liniște. Știi de ce? Fiindcă nu e necesar să dai găuri în pereți. Totul se face în liniște.
De fapt, decorațiunile Hexxas sunt alternative jucăuse, elegante, la tablourile clasice, cu ramă.

Fiecare hexagon are un suport mic pe spate, care se lipește de perete (autoadeziv), iar apoi placa se fixează cu magnet și cu ajutorul unui distanțier special, care te ajută să pui fotografiile la intervale perfect egale între ele. Spațiul astfel creat îți permite acces facil atunci când vrei să le schimbi poziția sau vrei să înlocuiești cu totul, o imagine.
În plus, se poate prinde pe orice suprafață: lavabilă, tapet, mobilier (MDF, PAL, lemn), sticlă, oglindă etc.
În ceea ce privește modul în care o facem, variantele sunt multiple.

Unde e cel mai bine să expunem o decorațiune HEXXAS?

Într-un spațiu este nevoie să se creeze acele puncte focale, adică porțiuni accent, care atrag atenția. La fel ca în pictură, fără astfel de zone, încăperea poate părea dezorganizată, privirea neavând unde să se oprească. Obiectele de artă, fotografiile, decorațiunile, obiectele de mobilier contribuie major la acest lucru. Prin urmare, există câteva zone cheie unde eu recomand, să fie afișate fotografiile:
Pe peretele unui coridor lung
Deasupra canapelei din living
Deasupra biroului (dacă e lipit de perete), în spatele lui (dacă e detașat de perete) sau pe peretele opus lui
Deasupra patului, centrat pe acesta
Deasupra comodei din dormitor
De-a lungul treptelor de pe scară
Deasupra mesei din bucătărie sau deasupra banchetei de la locul de luat masa

Oriune alegeți să expuneți decorațiunile HEXXAS, acestea vor dinamiza spațiul, îi vor conferi personalitate și cu siguranță vor atrage privirea, transformând spațiul într-unul coerent și structurat.