Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Momentele unice prind viață în CEWE FOTOCARTEA lor de nuntă - După 4 ani de așteptare, a sosit și cererea în căsătorie

Text și foto de 2Be Comm

Încă de la prima întâlnire, au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt. Trecuseră patru ani de când s-au cunoscut iar Bogi nu se astepta la o asemenea surpriză. Tocmai când au plecat într-o vacanță în Rodos, partenerul ei a pus marea întrebare. Nunta nu a întârziat să apară.

Nuntă mult dorită

Mirii s-au cunoscut acum opt ani, din întâmplare, la mare dar prima lor întâlnire a avut loc trei ani mai târziu. Bogi spune povestea iubirii lor răsfoind CEWE FOTOCARTEA de la nunta lor.
– Am simțit imediat o vibrație, nu am vrut să ne despărțim de la prima întâlnire. Viața noastră a fost atât de rotundă încât după doi ani de zile îmi doream un inel. În orice situație, îmi puteam imagina cererea în căsătorie, nunta și momentul în care aș fi oftat în timp ce răsfoiam CEWE FOTOCARTEA noastrț din ziua cea mare. Am așteptat patru ani pentru marea întrebare, dar a meritat! Tocmai când renunțasem la ea, s-a întâmplat vara trecută în Rodos", spune Bogi.

Bogi a folosit un șablon de nuntă în software-ul CEWE Fotolumea: CEWE

650 de fotografii în fotocarte

După acest moment, evenimentele s-au accelerat și nunta a fost organizată în trei luni.
– Am visat la o nuntă de epocă pe malul lacului. Am fost 50 de persoane, a fost o petrecere de neuitat! Când mă uit la imaginile din fotocarte, întreaga zi prinde viață! A fost important pentru noi să facem o mulțime de fotografii pentru a putea pune cât mai multe momente în fotocarte. Așa am ajuns să avem o carte de aproape 140 de pagini, 650 de amintiri. Va fi cea mai tare și mai prețuită piesă de pe raftul nostru! - spune Bogi cu zâmbetul pe buze

Tinerii căsătoriți abia așteptau să își creeze propria CEWE FOTOCARTE: CEWE

„Mi-a fost ușor cu șabloanele de nuntă”

– Ne-a plăcut fiecare moment al editării, a fost o experiență minunată! ¬- Am ales un șablon de nuntă în software-ul CEWE Fotolumea ceea ce a facilitat și mai mult designul. Am pus pozele în ordine cronologică. Am modificat șablonul pe câteva pagini pentru a se potrivi fotografiilor noastre. Soțului meu îi plac fotografiile alb-negru, uneori s-a ocupat și el de editare și a creat câteva pagini. Răsfoind fotocartea nunta noastră prinde viață! Este cartea vieții noastre, abia așteptăm să o arătăm familiei și prietenilor, să retrăim acea zi minunată împreună!

O husă personalizată a făcut ca fotocartea să fie și mai elegantă: CEWE