Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sugestii creative

Raft decorativ: fotocartea în centrul atenției

Cu acest raft din lemn creat de tine vei asigura un loc demn pentru propria ta CEWE FOTOCARTE.

La realizarea unei CEWE FOTOCĂRȚI ai acordat o atenție deosebită detaliilor și ai pus totul în designul copertei? Atunci expuneți fotocartea pe un raft creat de tine din lemn și piele! Dacă lucrați de acasă, acest suport va fi o decorațiune frumoasă pentru stația de lucru din casă, iar dacă lucrați de la birou, va da biroului o notă personală.

Creați-vă propria CEWE FOTOCARTE cu doar câteva click-uri

Vei avea nevoie de următoarele materiale de bricolaj:

Introduceți șuruburile în lemn cu o mașină de înșurubat.

- trei scânduri lungi (dimensiuni: 73 x 6 x 2 cm)
- două scânduri scurte (dimensiuni: 32,5 x 6 x 2 cm)
- liniar
- creion
- mașină de înșurubat
-10 șuruburi
- o bandă de piele (dimensiuni: aprox. 2,5 x 77 cm)
- ciocan
- 2 cuie
- fotocărți

Și așa funcționează:

Marcați locul șuruburile

Înainte de a asambla raftul, folosiți un creion și un liniar pentru a marca toate semnele importante, cum ar fi poziția șuruburilor. Desenați o linie pe mijlocul laturii late a unei scânduri lungi de lemn. Aceasta va fi folosită mai târziu pentru a ajusta cu precizie o altă placă deasupra.

Capsați lemnul

Așezați două bucăți lungi de scândură pe masă. Linia de creion de la pasul anterior ar trebui să fie vizibilă pe placa de jos. Așezați celelalte scânduri deasupra lor, aliniate pe laturile lor înguste, astfel încât laturile să fie aliniate cu marginile celorlalte scânduri. Așezați a treia placă lungă pe placa de jos.

Asigură-te de o fixare sigură

Dacă întorci cu grijă cadrul raftului, poți folosi șuruburi pentru a fixa plăcile de pe spate. În acest fel, capetele metalice nu vor mai fi vizibile. Vă recomandăm să folosiți două șuruburi pentru fiecare colț.

Este important să fixați fotocărțile

Întindeți fâșia de piele pe partea din față a raftului, astfel încât să fie la aproximativ 10 cm pe verticală în sus de la baza raftului, atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă. Fixați banda de piele cu un cui pe fiecare parte.

** Arată cele mai frumoase coperți**

În final, pune fotocărțile preferate pe raft. Dacă ai folosit exact dimensiunile indicate în ghid, vei avea suficient spațiu pentru cel puțin un Format XL și un Format Mare Panoramic în rama de lemn.

Un pic de prospețime pe raft

Dacă expui raftul în biroul de acasă, vei avea întotdeauna la vedere cele mai dragi amintiri și atunci când lucrezi.

Avantajul unui raft de fotocarte creat de tine este că vei avea mereu lângă tine și poți admira conținutul fotocărții oricând dorești, dar poți să și înlocuiești cărțile în orice moment. Ai surprins clipe minunate într-o nouă fotocarte? Sau vrei un design pe măsură ce se schimbă anotimpurile? Pur și simplu schimbă fotocărțile pe raftul unic creat de tine. Vei fi surprins cât de bine va arăta cu acest mic truc simplu decorul de acasă ori la birou.

Distracție plăcută la confecționare și redecorare!

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți-vă următorul proiect din inimă