Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Un copil mănâncă un ou de Paște de ciocolată

Inspirații

5 idei creative de Paște: decorațiuni și cadouri personalizate

Pentru ca sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, ne-am găndit să vă inspirăm cu 5 idei grozave de decorațiuni simple cu fotografii. Gândește-te în afara cutiei și adaugă o notă creativă sărbătorilor pascale! Garantăm că vei impresiona familia și prietenii.

1. Joc de memorie cu fotografia ta

Testează-ți memoria cu acest Joc de memorie distractiv, personalizat cu fotografia aleasă de tine . Transformă-ți fotografiile de familie preferate sau fotografiile de primăvară într-un joc de 25 de perechi de carduri (pachetul conține 50 de cărți în total). Așezați-le cu față în jos pe masă și alegeți pe rând două cărți în încercarea de a le potrivi.

În loc de fotografii, de asemenea, poți crea și indicii de vânătoare de comori de Paște. Trebuie doar să adaugi texte pe cărți în cadrul Software-ului Textele pot fi combinate cu cliparturi speciale de Paște.

Top tip: Nu uita că fiecare card este tipărit de două ori. Pentru indicii de vânătoare de comori de Paște poți crea cărți de răspuns care să se potrivească cu ghicitorii și întrebările tale! După ce fiecare pereche este asortată, răsplătește jucătorul cu o surpriză de Paște sau cu ciocolată!

2. Puzzle de Paște

Distracție fără limite pentru toți membrii familiei! Personalizează un Puzzle cu o fotografie de Paște sau o amintire frumoasă de familie. Dacă mai mulți copii vor participa la această reuniune, poți organiza un maraton pentru căutarea cadourilor de Paște.

Piesele de puzzle sunt mai ușor de găsit dacă sunt ambalate în ouă de plastic colorate. Jocul devine mai incitant cu mici dulciuri sau gustări sănătoase, ascunse în aceste ambalaje creative de Paște.

Top tip: adaugă un text fotografiei pe Puzzle-ul personalizat care conține un indiciu pentru un alt premiu special!

3. ​Fotomagneți personalizați

Nu există reguli cu privire la momentul în care încep activitățile de Paște, așa că nimic nu vă împiedică să începeți maratonul cu o săptămână înainte! Crează entuziasm cu câte o ghicitoare pentru fiecare zi. Pregătește o colecție de Fotomagneți și expune-le în toată casa.

Personalizează câte un fotomagnet de persoană, astfel toți participanții vor primi câte o ghicitoare personalizată. Ascunde un mic premiu în fiecare zi, astfel vânătoarea de ouă va deveni un program ce durează zile întregi, până când, în final, ajungeți la premiul mare.

Top tip: Transformă jocul într-o vânătoare de ouă de Paște pentru adulți, ascunzând premii în locuri greu accesibile sau indiciile să fie mai dificil de rezolvat.

4. Distrați-vă cu Fotostickere

Activitățile de Paște sunt mai distractive cu câte un coșuleț personalizat pentru fiecare participant. Copii vor adora coșulețele marcate cu Fotostickere. Personalizați stickerele cu fotografia preferată, astfel cadourile de Paște pot fi adunate într-un coșuleț creativ.

Găzduiește musafirii cu stil! Editează un pachet de 16 de fotostickere, fiecare sticker personalizabil individual cu fotografia dorită. Oaspeții astfel primesc un cadou mic și foarte personal. Poți comanda fotostickere de o dimensiune mai mare, de câte 8 sau 4 bucăți într-un pachet. Fotostickerele pot fi folosite ca etichete pentru cadouri de Paște. Fotografiile pe stickere pot fi combinate cu texte sau cliparturi speciale de Paște, cum ar fi acești iepurași drăguți. Folosește Software-ul.

5. Alertă DIY de Paște: carduri cu indicii

Crează indicii de vânătoare de ouă în mod creativ! Poți alege modalitatea tradițională și să realizezi cardurile manual: vei avea nevoie doar de niște cartonașe colorate, lipici și pixuri colorate. Și pentru a realiza carduri care pot fi păstrate ca o amintire specială, te invităm să realizezi niște carduri cu fotografii în cadrul software-ului. Indiciile și fotografiile de Paște vor deveni elemente importante în timpul jocului și, pe urmă, decorațiuni superbe de primăvară.

Pe locuri, fiți gata, START!

Știai că... una dintre cele mai distractive tradiții de Paște pentru copiii de peste Ocean este ”Vănătoarea de ouă”? În ziua de Paște adulții ascund în iarbă, în jurul casei ouă vopsite, cadouri mici simbolice sau ciocolată, iar copii pornesc în căutarea lor. Pune-ți creativitatea la încercare și începe realizarea cadourilor foto pentru micii vănători de comori de Paște! Bucură-te de timpul petrecut împreună și nu uita să faci fotografii! Dorim Paște Fericit tuturor!

Abonare la Newsletter

Fiți mereu la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Mai multe informații

Prin abonare, acceptați Politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită în partea de jos a acestei pagini.

La doar un click

pentru a vă abona cu succes la newsletter

Din motive de protecție a datelor, în scurt timp veți primi un e-mail de confirmare.

Vă rugăm efectuați clic pe link-ul de confirmare din e-mail pentru activarea abonamentului gratuit la newsletter.

Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

Ne pare rău

A intervenit o eroare

Din păcate nu am reușit să vă abonăm la newsletter, vă rugăm să încercați mai târziu.