Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Un copil este întins pe un covor lângă cutii pe care sunt lipite fotografii de jucării.

Sugestii creative

A face ordine poate fi o joacă de copii

Astfel, puteți ascunde jucăriile în cutii de depozitare, inteligent decorate cu fotografii - pe care le veți găsi cât ai zice pește.

Blocuri de construcție, șine de tren, animale de pluș: camera copiilor este mereu plină de jucării care trebuie puse deoparte în mod regulat. Pentru a vă ajuta să le găsiți mai ușor, venim cu un sfat util. Chiar și cel mai mic membru al familiei se poate implica în această curățenie distractivă. Acum puteți ascunde jucăriile și accesoriile în cutii pe care ați lipit o fotografie a conținutului. Puteți chiar să comandați fotografiile cu o ramă decorativă de contur (vezi Printare foto) pentru a se potrivi cu culoarea cartonului.

Ce jucărie trebuie să stea în ce cutie?

Un copil fotografiază  cu telefonul o mulțime de animale de pluș .
Înainte de a aseza jucăriile în cutii, decideți împreună cu copilul care jucărie merge în fiecare cutie.

Sortați în mod corespunzător animalele de pluș, păpușile, materialele de pictură, materialele de artizanat, etc. Faceți o fotografie cu smartphone-ul jucăriilor din cutie. Pur și simplu lipiți fotografiile comandate sau cele tipărite la CEWE Photo Stations pe cutia de carton cu ajutorul lipiciului. Datorită fotografiilor, veți vedea imediat ce jucării se află în fiecare cutie. Sfat: puteți de asemenea să tăiați fotografiile cu foarfeca și să lipiți o jumătate în partea de sus a cutiei și cealaltă jumătate în partea de jos.

Este atât de ușor și distractiv să printezi cele mai dragi fotografii…

Aveți la îndemână diferite modalități de a comanda fotografiile de care aveți nevoie pentru cutiile dumneavoastră: puteți plasa comanda utilizând aplicația mobilă CEWE, puteți comanda direct pe site prin plasarea unei comenzi online sau puteți descărca software-ul CEWE Fotolumea Mea. Cea mai rapidă metodă este să găsiți un punct CEWE Instant Foto lângă dvs. și să vă imprimați fotografiile acolo cu serviciul de printare instant a fotografiilor.

Înainte de a aseza jucăriile în cutii, decideți împreună cu copilul care jucărie merge în fiecare cutie.
Datorită fotografiilor, puteți vedea întotdeauna ce se află în cutie.

Orice cutie poate fi folosită pentru a depozita jucării. Poate fi o cutie de pantofi sau o cutie de carton folosită pentru trimiterea coletelor, important este să le refolosiți într-un mod care protejează mediul înconjurător. Și sfatul nostru: cutiile de carton nu sunt utile doar pentru a face ordine în camera copiilor. Ideea unei cutii de depozitare cu fotografii în pivniță sau în pod este, de asemenea, perfectă pentru obiectele folosite rar, cum ar fi decorațiunile de Crăciun, uneltele sau echipamentul de camping, care pot fi depozitate într-un mod practic și pot fi găsite cu ușurință atunci când este nevoie.

Vă dorim multă distracție în crearea și păstrarea ordinii!

Így juthat hozzá az azonnali fotókhoz

Szerkessze meg kreatív ajándéktárgyait egyszerűen azonnali fotók felhasználásával - CEWE Fotóterminálok az Ön közelében