Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Momentele unei familii după o plimbare uriașă

Sfaturi foto

Cum fac fotografii copiilor mei? Pur și simplu fericit!

Autor: Nico Lindner

Dacă doriți imagini de hârtie de înaltă calitate, veți scoate camera? Planificați o ședință foto exact în avans? Dacă vrei să faci fotografii copiilor tăi, este mai bine să te împrietenești cu ideea: nu există o rețetă perfectă. Dar există multe sfaturi pe care le putem urma pentru a crește șansele de a reuși fotografii. Consultantul nostru este Pascal Mühlhausen, fotograf CEWE

Tehnică? Da, dar care? Cel mai evident!

În ciuda tuturor planurilor dvs., de cele mai multe ori veți avea la dispoziție o cameră pentru smartphone atunci când sunteți cu copiii dvs., așa că așteptați să faceți cele mai frumoase și spontane fotografii cu ea! Omniscientul mobil este deosebit de bine deservit în aer liber, iar tehnologia celor mai noi dispozitive este deja excelentă pentru a surprinde momente aglomerate.

Puteți chiar să folosiți o cameră inteligentă pentru smartphone - profitați de această caracteristică atunci când fotografiați copiii dvs. în timp ce dormiți.

Un băiat și tatăl său se uită la bule de săpun din hostel.
Uimitor, minunat și totuși atât de simplu: bule de săpun care uimesc părinții și copiii deopotrivă. Unde merg sferele colorate?

Camera este mare? Zoom și viteze de expunere mai mari!

Dacă vă puteți pregăti pentru fotografia de familie, utilizați un teleobiectiv cu o distanță focală minimă de 100 mm și o viteză de expunere rapidă. Majoritatea mașinilor au așa-numitul mod sport, care are doar astfel de presetări. Distanța focală mai mare permite observarea, zoomul vă permite să urmăriți copilul de la distanță, care după un timp chiar uită să fie fotografiat. Cât de natural va arăta în fotografie decât dacă ai face clic chiar în fața ei.

Copii de aproape ,și nu de sus

„Perspectiva adultului” dispare, făcând scenele mai naturale.

Un băiat se uită la camera dintre trepte
O privire- scara a devenit complet spontan un accesoriu al fotografiei.

Găsiți soldul cu un program exact

Poate că timpul este cel mai mare ajutor când vine vorba de fotografia de familie. Lasă suficient timp pentru tine, dar și pentru copii! Imaginile realizate la comandă, pe baza unui program strict, apar ulterior setate și forțate. Ajută foarte mult să vă acordați fotografii, astfel încât accentul să nu fie imediat asupra fotografierii. Au ocazia să se dizolve și să se comporte natural. Faceți pauze în timp ce fotografiați, nu vă îndeamnă să faceți nimic! Și oricum, în timpul fotografierii, momentele petrecute împreună sunt cele mai importante!

Tatăl și mama se prostesc cu băiețelul lor pe o pătură.
Fotografie cu familia, fără constrângeri, multe râsete - un program super familial!

Mulțumesc pentru recunoaștere

Fotografia nu ar trebui să fie niciodată o constrângere sau o sarcină obligatorie, deci este mai probabil să fie entuziasmați de o altă ședință foto!

Vă dorim multă plăcere în fotografie!

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți-vă următorul proiect din inimă