Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Lilli és édesanyja, Jana együtt nézegetik a CEWE FOTÓKÖNYVET a kanapén.

Sfaturi de editare, idei de compilare

O fotocarte de Ziua Mamei

Sunt lucruri care nu pot fi exprimate în cuvinte: momentele speciale pe care Lilli le-a surprins într-o fotocarte pentru mama ei, Jana. Fiecare fotografie transmite un mesaj special.

Nico Lindner

Știi cât de mult te iubesc? Clienta noastră, Lilli, a creat o carte foto pentru mama ei, Jana, pentru a-i arăta exact acest lucru. Mesajul principal: Mulțumesc, mamă! Pentru Lilli, Jana este cea mai bună mamă din lume, mereu acolo când are nevoie de ea. Lilli și-a exprimat toate mulțumirile într-o CEWE FOTOCARTE.

Vrei sa creezi și tu un album foto pentru mama ta? Expresia de iubire și recunoștință a lui Lilli poate fi un ghid minunat pentru propria ta carte, pe care o poți face specială cu ajutorul a cinci elemente.

1. Călătorie în timp cu ajutorul fotografiilor - chiar și scanate

Amintiri valoroase: dacă găsiți fotografii analogice în căutarea de amintiri, scanați-le și păstrați-le în era digitală.

Când Jana a deschis albumul foto conceput de fiica ei, fiecare pagină dublă era ca o călătorie în timp. Lilli aranjase paginile într-un model creativ si deosebit.

Pe paginile din stânga a arătat întotdeauna momente pe care mama și fiica le-au împărtășit împreună. Pe paginile din dreapta a pus legende care se potriveau cu imaginea. Acestea sunt amintirile lui Lilli, prin care ea subliniază pagină după pagină: "De aceea ești o persoană specială pentru mine".

Cartea este o călătorie armonioasă în timp prin intermediul legăturii puternice dintre mamă și fiică. Descoperiri prețioase: dacă găsiți fotografii analog în căutarea amintirilor, scanați-le și faceți-le valoroase în era digitală.

Sfat: Digitalizați-vă descoperirile speciale

Atunci când alegeți motivele pentru albumul foto, concentrați-vă pe un număr mic de fotografii, de exemplu, două pe pagină. Aveti fotografii din copilăria mamei tale pe care ai putea să le incluzi? Folosiți aceste descoperiri deosebit de frumoase, scanați-le, transformați-le într-o surpriză cu adevărat specială!

Atunci când alegeți o temă, asigurați-vă, de asemenea, că folosiți o mulțime de fotografii care surprind relația specială dintre dumneavoastră și destinatarul albumului foto. Astfel, va fi mai ușor să adăugați mesaje emoționante.

2. Oferiți mesajelor dvs. spațiul necesar pentru a avea un impact

Clipart mic, dar frumos, cum ar fi o gărgăriță. Lilli folosește gărgărița pentru a însoți o poveste despre un animal de pluș personal.

La editarea albumului foto, Lilli a preferat să folosească elementele de design din editor, cu o preferință pentru clipart-uri discrete. Alegerea ei a fost făcută cu scopul de a accentua fotografiile și textul, fără a distrage atenția de la subiect.

Veți găsi elementele de tip confetti în grupul de clipart "Shapes". Căutați gărgărițele din carte? Descărcați conținut suplimentar făcând clic pe butonul "Mai mult" din grupul "Natura"! Acolo veți găsi și gărgărița pătată.

Mergeți dincolo de rame și răsfoiți celelalte categorii! Găsiți clipart-uri care vă plac. La rubrica "Nuntă" veți găsi o mulțime de motive cu inimioare. Veți descoperi cu siguranță elemente decorative care au o semnificație specială pentru persoana căreia îi faceți un cadou.

3. Un format pentru fiecare poveste

Vă recomandăm din toată inima fotocartea noastră pătrată.

Lilli a ales o CEWE FOTOCARTE modernă pătrată. Urmați-i exemplul și începeți să proiectați în deplină libertate. Motivul este foarte simplu: formatul pătrat vă permite să integrați armonios fotografiile atât în modul de orientare peisaj cât și în cel portret. Puteți alege un singur motiv pe pagină sau două fotografii alăturate.

V-ați îndrăgostit de formatul pătrat? Punem pariu că vă va plăcea următoarea noastră sugestie!

4. Efect de lăcuire vizibil și tactil

Prima impresie: coperta prezintă un motiv deosebit de frumos. Ce zici de un efect de lăcuire pentru a evidenția titlul?

Cele mai importante mesaje strălucesc cu adevărat într-un mediu special. Pe lângă o gamă largă de formate, CEWE FOTOCĂRȚILE sunt disponibile într-o varietate mare de efecte de lăcuire. O suprafață lăcuită adaugă o valoare specială unui mesaj important sau unei inscripții de adresă. Lilli a optat pentru un lac clasic (incolor) cu efect: în acest fel, inscripția titlului nu este doar vizibilă, ci și tactilă.

5. Recomandarea personală care pune cireașa de pe tort

Parteneră, model de urmat, prietenă - Jana este una dintre cele mai importante persoane din viața lui Lilli. Acest lucru reiese clar și din dedicația de pe spatele fotocărții.

Nu în ultimul rând, cel de-al cincilea sfat: atunci când creați CEWE FOTOCARTEA, aveți posibilitatea să creați un mesaj personal. Lilli a ales ultima pagină a albumului foto, coperta din spate, din care privește spre viitor. Profitați de acest spațiu și adăugați o inscripție personală pentru a arăta cât de mult așteptați cu nerăbdare momentele viitoare împreună!

Indiferent dacă fiica sau fiul tău creează albumul foto, un lucru este sigur: fiecare fotografie a unui moment împreună este un mic cadou - pentru cea mai bună mamă din lume.