Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Inspirație de Ziua Mamei

Cum se creează magia - din culisele unei CEWE FOTOCĂRȚI pentru Ziua Mamei

Design special: Anul nostru 2023

Un cadou deosebit care să îi aducă zâmbetul pe buze: clipele trăite împreună și păstrate vii sunt cea mai bună modalitate de a-ți exprima dragostea față de mamă.

Se spune că o imagine vorbește mai mult decât o mie de cuvinte. Noi te invităm să alegi mai mult decât o imagine și să le colecționezi într-o CEWE FOTOCARTE de Ziua Mamei.

Fie că este vorba de mama sau o prietenă proaspătă mămică, o fotocarte realizată de tine și întitulată „Cea mai bună mamă din lume” garantat va stârni lacrimi de fericire.

Te ajutăm în următorul tău proiect CEWE FOTOCARTE cu idei pe care le poți alege și adapta propriului stil! Îți prezentăm acum CEWE FOTOCARTEA Daniellei Hoggs, realizată pentru mama ei, Maria. Sărbătorind prima Ziua Mamei alături de micuța Luella, Daniella a dorit să surprindă aceste momente speciale într-o formă atemporală.

Din culisele creării unei CEWE FOTOCĂRȚI speciale

Șablonul "Our Highlights 2021" conține cele mai speciale elemente de design, perfecte pentru tema Ziua Mamei. Cu elementele botanice cu linii fine, pasteluri frumoase și citatele inspiraționale, șablonul completează minunat natura fotografiilor fericite pe care le înconjoară!

Pentru a adăuga acea notă a unei fotocărți deosebite, Daniella a adăugat texte și elemente de finisaj care arată uimitor pe măsură ce lumina le învăluie. Aceste elemente strălucitoare transformă albumul ei într-o fotocarte elegantă pe paginile căreia fotografiile devin mai speciale.

Daniella a ales să folosească cea mai îndrăgită CEWE FOTOCARTE, formatul Mare Panoramic. Aceasta este dimensiunea perfectă pentru a documenta poveștile pe care le-ați trăit împreună și nu în ultimul rând, arată minunat pe raftul de cărți sau măsuța de cafea a Mariei.

Top tip: Pentru a crea o fotocarte unică de Ziua Mamei, utilizează Software-ul. Descarcă și începe editarea chiar acum!

A venit rândul tău…

După cum poți vedea, Maria s-a bucurat enorm de fotocartea ei fabuloasă, nu a putut lăsa albumul din mână. Dacă ai deja software-ul descărcat, începe editarea CEWE FOTOCĂRȚII tale cu selectarea fotografiilor. Un cadou emoționant realizat cu dragoste este modul perfect prin care îți poți exprima afecțiunea față de mamă.

Abonare la Newsletter

Fiți mereu la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Mai multe informații

Prin abonare, acceptați Politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită în partea de jos a acestei pagini.

La doar un click

pentru a vă abona cu succes la newsletter

Din motive de protecție a datelor, în scurt timp veți primi un e-mail de confirmare.

Vă rugăm efectuați clic pe link-ul de confirmare din e-mail pentru activarea abonamentului gratuit la newsletter.

Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

Ne pare rău

A intervenit o eroare

Din păcate nu am reușit să vă abonăm la newsletter, vă rugăm să încercați mai târziu.