Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Pe masă se află o carte de oaspeți de nuntă, cu o cutie personalizată. Pe copertă se află o fotografie a tinerilor căsătoriți. Cartea este însoțită de stickerii foto. Pe fundal, un frumos decor floral.

Sugestii creative

Amintiri din ziua cea mare într-o CEWE FOTOCARTE

O nuntă este una dintre cele mai frumoase zile din viața unui cuplu. Oferiți cadoul unei amintiri de durată, creați o carte de oaspeți personalizată

Doriți să le oferiți tinerilor căsătoriți un cadou cu adevărat personal, care să rămână o amintire pentru toată viața? Dăruiți o carte unică de oaspeți. Cum? Creați o fotocarte pe baza ideilor dvs., apoi personalizați-o cu mesaje personale. Luați cartea de oaspeți finalizată cu dvs. în ziua cea mare și rugați-i pe cei de la nuntă să își scrie urările și gândurile. CEWE FOTOCARTEA XL pătrată, de 30 x 30 cm, cu 202 pagini, oferă suficient spațiu pentru ca toată familia și prietenii să își scrie felicitările pentru cuplu pe pagini duble. Pentru un aspect și mai elegant, cartea de oaspeți poate fi comandată cu o cutie cadou. Vă oferim, de asemenea, două seturi de design-uri pentru stickere cu mesaje scurte și drăguțe descărcabile pentru un conținut și mai colorat.

O amintire de nuntă emoționantă

Un invitat scoate din cutia de cadou fotocartea. Pe copertă este inscripționat "cartea de oaspeți". Cartea este însoțită de stickere decorative pe care oaspeții le pot lipi în ea.
Surpriza este gata: o carte de oaspeți unică, cu o cutie de cadou elegantă și o mulțime de gânduri frumoase.
Creează-ți CEWE FOTOCARTEA.

Pentru a face din cartea de oaspeți un cadou cu adevărat interesant și special, merită să o păstrați secretă față de cuplu. În ziua nunții, faceți echipă cu un alt invitat pentru a implica nuntașii în această idee fără ca aceștia să observe și colectați mesajele de la o masă la alta. Le va aduce tinerilor căsătoriți o bucurie imensă atunci când vor primi cadoul și vor citi toate acele gânduri sincere și cuvinte frumoase. Este garantat că va fi o surpriză emoționantă, o amintire veșnică pe care o vor lua cu plăcere de pe raft și o vor răsfoi din nou și din nou peste ani. Amintindu-și și retrăind cea mai frumoasă zi din viața lor.

Creați o pagină separată pentru fiecare invitat, personalizați-o cu o fotografie despre ei, pentru a da un aspect mai personal

Sfat de editare pentru cartea de oaspeți

O pagină dublă clasică: în partea stângă este prezentată o fotografie a persoanei, a cuplului sau a familiei. Pentru a face acest lucru, obțineți din timp câteva fotografii împărtășite de la invitați sau folosiți un aparat foto instantă la nuntă și lipiți-le în carte. Partea dreaptă a cărții are suficient spațiu pentru felicitări sau urări din partea membrului familiei sau a prietenilor din fotografie.

Copiii sunt maeștrii creativității. Amenajați o zonă separată pentru ei, decorați o parte a cărții de oaspeți cu fotografii și lăsați cealaltă parte goală. Așezați niște pixuri și creioane colorate lângă carte  ca să fie și mai distractiv pentru ei decorarea.

Mesaje de la cei mici

Copiii sunt o caracteristică unică a nunților. Dacă printre invitații dvs. se numără mai mulți copii, concepeți mai multe pagini în carte pentru ca aceștia să își împărtășească ideile creative. Veți descoperi că, cu câteva creioane colorate și stickere amuzante, ei pot face o surpriză pentru cuplu cu adevărat unică.

O parte a cărții de oaspeți este decorată cu un citat frumos, în timp ce cealaltă parte oferă loc pentru un mesaj personal. Nu uitați să așezați niște pixuri colorate și ornamente pentru un aspect și mai personal.

Citate clasice

"Fie ca toate visele tale să se împlinească" - fraze clasice ca aceasta își au întotdeauna locul în felicitări. Unii oaspeți preferă să își condimenteze mesajul cu citate bine cunoscute. Atunci când editați cartea, puteți planifica în avans citate pe stickere pentru a-i inspira pe invitații dvs. atunci când completează cartea.

Un sticker de lipit în carte va fi foarte apreciat de invitați. Stickerele foto vor da cadoului un aspect foarte colorat. Pregătiți mai multe versiuni în avans.

Stickere inspiraționale

Este posibil ca unii oaspeți să aibă nevoie de inspirație pentru a completa formularul. Stickerele noastre descărcabile vă vor ajuta. Gânduri precum "Vă dorim...", "Sfat pentru o căsnicie lungă" sau "Cel mai bun moment al zilei" nu numai că vor adăuga culoare cărții de oaspeți, dar vă vor da și idei pentru mesaje personale. Descărcați aici și personalizați stickerele după cum doriți.

Prim-plan al copertei cărții de oaspeți, cu o fotografie a mirilor. Cartea este decorată elegant, cu un design floral de nuntă și un fundal alb efect de lăcuire.

Faceti ca ziua cea mare să fie și mai perfectă

Pentru designul paginilor interioare și al copertei, puteți veni cu o multitudine de idei. Decorați CEWE FOTOCARTEA cu modele florale și efect de lăcurie. Acest aspect elegant este alegerea perfectă pentru orice fotocarte de nuntă.

Există atât de multe modalități de a felicita tinerii căsătoriți - chiar și sub forma unui cadou: surprindeți cele mai bune gânduri și momente ale nunții într-o singură carte de oaspeți.

Un invitat își scrie urările de bine în carte. Stickerele fac paginile și mai colorate și unice.
Un invitat la nuntă își scrie urările de bine în cartea de oaspeți. Cartea include deja câteva felicitări și stickere cu fotografii.

Creați-vă cartea de oaspeți cu applicația pentru desktop CEWE Fotolumea, sau pur și simplu cu editorul online. Sunteți în căutarea unui stil mai ornamentat sau minimalist? Intenționați să folosiți mai multe fotografii mici sau imagini mai mari pe paginile dumneavoastră? Oricare ar fi ideea pe care o alegeți, le puteți implementa pe toate cu editorul nostru. Merită să planificați din timp aspectul cărții de oaspeți, să analizați lista de invitați și să ajustați în consecință numărul de pagini albe și de pagini cu spațiere dublă. În acest fel, fiecare invitat și fiecare cuplu de invitați poate găsi cu ușurință unde să își consemneze gândurile. Tot ceea ce aveți nevoie pentru a însoți cartea sunt câteva pixuri, stickere pentru a vă ajuta să completați spațiile libere și, dacă doriți, materiale de artizanat, cum ar fi banda adezivă și foarfecele de siguranță pentru copii.

O carte plină de dragoste

Când ultima pagină a fost completată, când ultimele urări de bine au fost făcute și când ultima fotografie și sticker a fost lipită, cartea este completă. Un cadou făcut cu dragoste și o amintire de durată a celor mai frumoase gânduri ale petrecerii de nuntă. Păstrându-le pentru totdeauna pentru tinerii căsătoriți.

Echipa CEWE speră ca darul să fie o bucurie de durată la fel de mare ca și pregătirile pentru el.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale