Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Pe masa din sufragerie, decorată pentru Crăciun, se află un calendar de birou cu o fotografie a unui cuplu îndrăgostit. Pe el este o fotografie a unui cuplu, iar deasupra se află legenda "2022 - 12 motive pentru care te iubesc".

Sugestii creative

Calendar de birou romantic: Atenție, poate conține mici declarații de dragoste

Dăruiți persoanei iubite un calendar de birou personalizat plin de emoție.

Fie că este vorba de conversații plăcute, de râsete împreună sau de calități speciale: cu siguranță aveți în minte multe motive pentru care vă iubiți partenerul. Douăsprezece dintre ele își găsesc fiecare loc pe o pagină lunară într-un calendar de birou pe care l-ați conceput singur. Completat cu fotografii personale, acest cadou este garantat să ofere o surpriză romantică de Crăciun.

Calendar creativ pentru dragostea ta

O mână de femeie ține calendarul de birou de pe masă. Acesta înfățișează o femeie care bea un cappuccino. În stânga se află o ceașcă de cappuccino. Pe pagina din ianuarie scrie "Pentru că tu faci cel mai bun cappuccino din lume".
Concentrează-te pe mesaje mici și pline de iubire în calendar.
Planificați-vă acum calendarul de birou

Creați-vă propriul calendar de birou în aplicația CEWE Fotolumea sau în editorul online: după ce ați ales formatul dorit, decideți ce șablon doriți pentru calendarul dvs. creativ. Apoi puteți adăuga text, fundaluri și clipart la paginile dvs., de exemplu cu mesajul "Te iubesc pentru că faci cea mai bună cafea din lume". La urma urmei, lucrurile mărunte de zi cu zi sunt cele care fac viața împreună mai frumoasă și mai specială.

Culori și nuanțe

O mână de femeie ține calendarul de birou de pe masă. Acesta înfățișează o femeie și un bărbat în drumeție. Pe pagina din februarie scrie "Pentru că drumețiile cu tine sunt întotdeauna o plăcere".
Drumeții, plimbări cu bicicleta, tenis - activități comune de neuitat.

Utilizați un clipart dreptunghiular din categoria "Clipart" ca fundal pentru font. Creați o nouă casetă de text și scrieți un mesaj din inimă. Sfatul nostru: Folosiți culori similare în nuanțe diferite pentru fundal, caseta de text și clipart. Acest lucru va da calendarului dvs. un aspect liniștit și elegant, creând un sentiment de armonie. Depinde numai de dvs. dacă alegeți să afișați această idee creativă în mod diferit pe fiecare pagină a calendarului, sau să rămâneți la o singură schemă de culori pentru întregul calendar foto.

Culori calde pentru momente emoționante

O mână de femeie ține calendarul de birou de pe masă. Acesta înfățișează un cuplu îndrăgostit pe o barcă. Pe pagina din martie a calendarului scrie "Pentru că ești atât de romantic".
În calendar, dedicați o pagină întreagă a lunii unui moment special.

Alegeți culorile din fotografie: Cum se face
Sfatul nostru profesionist: Pentru un aspect extrem de decorativ, folosiți culorile din fotografii pentru a vă concepe designul. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe clipul pe care doriți să îl folosiți, apoi faceți clic pe " Editare " în colțul din dreapta sus. Acum puteți deschide meniul de la "Culori și reflexii" și dați clic pe "Selectare culoare...". fereastră. Faceți clic pe "Selectați culoarea din interfața de editare" și faceți clic cu mouse-ul pe culoarea de pe fotografie pe care doriți să o utilizați pentru clipart.

Mesaje din inimă

O mână de femeie ține calendarul de birou de pe masă. Acesta arată un cuplu îndrăgostit. Pe pagina din decembrie a calendarului scrie: "Pentru că uităm momentele când vorbim".
Spune-i persoanei iubite cât de mult înseamnă relația voastră pentru tine.

Nu reușești să găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima dragostea? Nu te îngrijora: nu doar gesturile mărețe sunt cele care vor aduce un zâmbet pe fața persoanei iubite. De multe ori amintiril, hobby-uri sau obiceiuri comune sunt cele care vă leagă cel mai mult. Poate că aveți un cuvânt sau o expresie specială care vă încălzește inimile amândurora. Poate o poreclă drăguță pe care ați dori să o surprindeți pe o pagină de calendar.

Echipa CEWE vă dorește o experiență plăcută în editarea calendarului.