Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Trei calendare sunt așezate pe o masă cu decorațiuni de Crăciun, hârtie de împachetat și luminițe.

Idei creative

Trei în unul: calendar pentru cei mai îndrăgiți

Calendarele personalizate nu numai că aduc bucurie pe masa de sărbătoare sau sub bradul de Crăciun, dar vă amintesc și de momente minunate lună de lună. Fie că este vorba de bunica și bunicul, de o soră sau de un frate, ei ne însoțesc pe tot parcursul anului și îi aduc pe cei dragi un pic mai aproape.

Doriți să oferiți un calendar mai multor persoane, dar aveți puțin timp la dispoziție pentru a-l planifica? Avem un sfat pentru dvs.: folosiți aplicația CEWE pentru a crea o pagină pentru fiecare dintre cele douăsprezece luni, schimbând doar imaginea de copertă și una sau două luni - de exemplu, cu fotografii ale persoanei pe care o oferiți cadou. În acest fel, puteți crea diferite calendare în cel mai scurt timp.

Nu aveți nicio idee pentru copertă? Următoarele trei sugestii sunt ușor de implementat.

Găsiți calendarul de perete potrivit

Încă nu știți cum să arate coperta calendarului? Vă venim în ajutor cu idei pentru a vă inspira!

Sfat suplimentar: păstrați paginile lunilor minimaliste și simple, așa cu siguranță va încânta pe toată lumea. Puneți pe copertă cele mai colorate și mai personale motive.

O fotografie mare și un clipart creează baza

CEWE Calendarul 2023 cu fotografii de familie, în nuanțe sepia
Clipart-ul de sub font face textul mai ușor de citit. În exemplu, mesajul pentru nașa este evidențiat într-o pată de vopsea.

Coperta pentru nașă poate fi un pic mai jucăușă? Așezați o fotografie mare pe întreaga copertă. Printre clipart-uri, veți găsi stropi colorați, precum cel bej din exemplul nostru, care servește aici ca fundal pentru text. În exemplul de față am folosit fonturile "Chin Up Buttercup Cutecaps" și "DK Midnight Chalker". Inima și cadrul pentru inscripția 2023 sunt tot clipart-uri, pe care le puteți găsi în aplicația CEWE.

Mâinile proiectează un calendar pe laptop în aplicația CEWE. Pe lângă luminile de Crăciun și hârtia de împachetat, pe birou sunt trei calendare gata făcute.
În aplicația CEWE puteți utiliza clipart-uri și texte proprii pentru a crea un aspect unic, la fel ca în exemplul nostru, dar puteți folosi cu ușurință și modelele noastre de calendare gata editate.

Tonuri sepia și fotografii emoționante

CEWE Calendarul 2023 cu fotografii de familie, în nuanțe sepia
O copertă personală pentru toată lumea.

Douăsprezece fotografii ale copiilor și nepoților vor emoționa întotdeauna bunicii. Chiar și coperta în sine poate fi o imagine foarte emotională. Nu este nevoie de un design special, puteți alege pur și simplu culorile în CEWE Photo Editor, care poate fi deschis prin dublu clic pe fotografie. Alegeți efectele din meniul de efecte și selectați filtrul sepia.

Folosiți treimea / sfertul inferior al copertei pentru a adăuga textul și anul. În exemplul nostru, am folosit fontul "Norfolk" în variantele Narrow și Serif, cu 2023 într-o nuanță asortată de culoarea taupe/beige.

Combinarea culorilor cu alb-negru

CEWE Calendarul 2023 mare alb-negru, cu o fotografie de familie, cu litere roz, așezată pe o masă alături de un cadou împachetat.
O fotografie veche de familie poate fi o copertă excelentă pentru un calendar.

Folosiți o fotografie veche de familie! Scanați-o și puneți-o pe copertă - va fi un contrast plăcut cu amintirile proaspete din pagini.

Dacă nu aveți la îndemână o fotografie veche, transformați pur și simplu o fotografie recentă într-un stil vintage. Pentru a face acest lucru, deschideți CEWE Photo Editor și selectați filtrul alb-negru din lista de efecte. Utilizați corecția gamma pentru a lumina imaginea până când obțineți efectul dorit. De asemenea, acest lucru face ca textul să fie mai ușor de citit.

Pentru exemplul nostru am ales fonturile "Liebe Erika" și "Baginda Script". Cutia folosită pentru anul în cauză se găsește în clipart. Colorați textul în corai strălucitor și aranjați elementele în treimea superioară a paginii de copertă.

Sugestie pentru comandă

La început, editați doar un singur calendar. După ce l-ați creat, salvați proiectul și folosiți-o ca bază pentru alte variante. Salvați calendarele nou editate ca o copie și dați-le un nou nume de fișier pentru a le face mai ușor de găsit. Când toate calendarele sunt gata, adăugați-le pe rând în coșul de cumpărături și trimiteți comanda.

Cunoașteți deja ambalajul nostru decorativ pentru calendare?

Doriți să oferiți calendarul într-un mod elegant și protector? Oferiți cadou un calendar de perete, într-un ambalaj de înaltă calitate, de culoare alb-crem. Ambalajul de cadou în relief auriu este disponibil pentru calendarele de perete A4, A3, de birou și pătrate.