Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Crăciun

Cadouri "last minute” și mici surprize de Crăciun

Când vine vorba de cadourile de Crăciun, există de obicei două tipuri de persoane: cei care își fac planuri cu mult timp înainte și cei care lasă totul pe ultima clipă și apoi se panichează. Indiferent de tabăra în care vă încadrați, vă arătăm acum cum produsele foto CEWE devin cadouri din inimă.

De la cele mai îndrăgite CEWE FOTOCĂRȚI, la o gamă largă de fotografii, căni personalizate, carcase de telefon și perne, cu siguranță veți găsi cadoul potrivit pentru cei dragi de Crăciun. Vă puteți exprima dragostea față de persoanele iubite pregătind o surpriză specială și unică pentru ei.

Un cadou de Crăciun împachetat cu o fotografie retro folosită ca etichetă de cadou.

Cadouri ușor de realizat cu software-ul CEWE Fotolumea

Înainte de a intra în lumea ideilor de cadouri, dorim să vă prezentăm software-ul nostru premiat CEWE Fotolumea.În timp ce expresia "software" îi poate descuraja pe unii, interfața de editare nu poate fi mai prietenoasă, fiind ușor de utilizat chiar și pentru începători.

  • Testați-vă creativitatea folosind întreaga gamă de funcții de editare - încercați șabloanele tematice și efectele de lăcuire, de exemplu.
  • Folosiți întreaga gamă de produse, elemente de design, layout-uri și grafice.
  • Concepeți-vă proiectele offline și editați în ritmul dvs.
  • Importați cu ușurință fotografiile de pe rețelele de socializare și de pe spațiul de stocare în cloud.

Funcția noastră de Asistent vă permite să creați o fotocarte finită în câteva minute. Pur și simplu trageți fotografii individuale sau albume întregi pe pagină, apoi alegeți un stil pentru fotocarte. Puteți apoi să rearanjați fotografiile pentru a fotocartea ideală pentru dumneavoastră.

Indiferent dacă sunteți un editor începător sau un designer experimentat, software-ul nostru gratuit premiat vă permite să creați produse foto frumoase și personalizate cu fotografiile dvs. preferate.

Cele mai mici fotocărți

Dacă căutați o surpriză mai mică, de exemplu pentru Moș Nicolae, Fotocartea Compactă Pătrată este alegerea potrivită. În plus și Fotocartea Pătrată și Fotocartea Compactă Panoramică completează tabăra micilor surprize. Nu vă lăsați descurajați de dimensiunile mici pentru că în ciuda mărimilor, acestea conțin o mulțime de amintiri!

Cărțile noastre sunt disponibile și sub formă de caiet legat cu capse, astfel încât vor fi suficient de subțiri pentru a încăpea într-un plic. Datorită mărimii și modului în care sunt legate, pot fi trimise cu ușurință prin poștă prietenilor și rudelor care locuiesc departe de voi.

CEWE FOTOCARTE Panoramică Compactă cu fotografii de vacanță.

După un eveniment important sau după o vacanță reușită, merită întotdeauna să faceți o CEWE FOTOCARTE pentru a surprinde momentele speciale. Făcând o astfel de surpriză personală pentru cei dragi, le arătați cât de importanți sunt pentru dumneavoastră.

Cana personalizată

Credem că este un fapt incontestabil că o băutură caldă este întotdeauna mai gustoasă atunci când este servită din cana ta preferată. În fiecare zi cănile CEWE vor umple băutura de dimineață celor dragi cu un plus de fericire.

Cană personalizată din porțelan cu o fotografie a unui cuplu zâmbind.

Cadourile de Crăciun pot fi o problemă dacă nu știi ce să cumperi cuiva, însă nu și la CEWE! Un cadou plin de amintiri este întotdeauna o alegere bună: o cană foto de exemplu este atât personală, cât și practică - și tot ce ai nevoie este o fotografie deosebită! Există deja sute de modele de design din care puteți alege, iar editarea durează doar câteva minute.

Realizați calendarul pentru anul viitor

Calendarul foto este un element de bază al cadourile de Crăciun - dar transformați-l în unul personalizat! Calendarul de perete A4 este disponibil atât în format vertical, cât și în format panoramic, cu legare spiralată și agățătoare. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă largă de șabloane pentru a vă adapta stilul propriu atunci când editați. Un calendar este modalitatea perfectă de a vă afișa cu mândrie fotografiile preferate lună de lună. Dacă creați un calendar pentru un membru al familiei, alegeți fotografii din anii trecuți pentru ca rezultatul final să fie și mai personal.

Dacă persoana căreia îi faceți cadou e un suflet creativ, ce ziceți de un calendar care lasă spații albe pe care să poată scrie și să deseneze? Dăruiți câteva carioci colorate lângă calendarul cu fotografii și veți obține un cadou unic personalizat, care îi oferă destinatarului momente dragi umplute cu creativitate!

Calendar creativ, personalizat, cu zonă de colorat. Alături se află pixuri colorate pe masă.

Telefoane personalizate

Dacă persoana căreia vreți să îi faceți un cadou are mereu telefonul în mână, o carcasă personalizată pentru telefon va fi cadoul perfect. Gama noastră de carcase personalizate pentru telefoane este disponibilă atât pentru iPhone, cât și pentru Samsung. Carcasele noastre de telefon oferă protecție și un aspect foarte elegant pentru orice telefon.

Carcase de telefon personalizate, decorate cu fotografii, clipart și text

O carcasă de telefon personalizată poate fi un cadou uimitor, deoarece poate fi personalizată prin aplicarea unei fotografii cu ceva ce vă place. Fie că este vorba de o fotografie de grup cu prietenii și familia, fie că este vorba de artistul tău preferat, poți fi sigur că rezultatul va fi unic și special - și, de asemenea, poți fi 100% sigur că nu este "ceva ce vei vedea una pe stradă"!

Momente dragi într-o ținută la modă

Momentele speciale merită un design special. Puneți în valoare fotografiile dvs. cu fotografii retro, care au un farmec vintage inconfundabil - un cadou minunat pentru cei dragi. La editare, puteți alege dintr-o gamă de stiluri de rame și filtre sau puteți adăuga text la produsul dvs. Disponibile în finisaje mate și lucioase, fotografiile vin într-o cutie de depozitare a fotografiilor adorabilă, ceea ce le face foarte ușor de împachetat.

Noua pernă preferată

Perna foto este alegerea perfectă pentru cei care au totul. V-ați logodit recent? Sau aveți un animal de companie de care nu vă puteți despărți? Atunci o pernă cu o fotografie a lui sau a ei este o idee de cadou drăguță, dulce și grijulie.

Pernele noastre personalizate cu fotografie sunt printate pe întreaga suprafață atât pe față, cât și pe spate. Cel mai bun lucru este că husele sunt detașabile de pe pernă, deci se pot spăla în mașina de spălat și sunt ușor de curățat.

Pernă foto personalizată premium cu o fotografie romantică a unui cuplu, o pătură moale și un pom de Crăciun.

Ultima piesă din puzzle

Cunoști pe cineva căruia îi place să se relaxeze și să se destindă jucând puzzle? Nu vă lăsați tentat să îl surprindeți cu un cadou cumpărat de la un magazin oarecare, când există opțiunea de a alege în schimb un puzzle foto unic, personal și distractiv. Puzzle Ravensburger este disponibil în 500, 1000 sau 1500 de piese, tot ce trebuie să faci este să alegi o fotografie care evocă o amintire comună cu care ai vrea să te joci într-o zi ploioasă de exemplu. Vă garantăm că le veți oferi celor dragi un cadou cum nu au mai primit niciodată!

Puzzle Ravensburger cu o fotografie a unui copil zâmbitor, într-o cutie personalizată cu câteva bunătăți de Crăciun.

Realizați cadouri personalizate de Crăciun

Te simți inspirat? Noi sperăm că da. Transformați acest Crăciun într-unul și mai special cu ajutorul cadourilor personalizate. Arată-le celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine cu un cadou din inimă, personal și special ce nu au mai primit până acum.