Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Cutie foto cadou cu voucher personal

Sfaturi creative

Pentru un Paste memorabil - cinci sfaturi pentru propria cutie cadou personalizată cu fotografii

Nico Lindner

Timpul petrecut cu familia este neprețuit: Paștele este, de asemenea, o ocazie de a sărbători împreună. Dacă nu puteți fi împreună în persoană, trimiteți-le celor dragi o cutie foto cadou prin curier!

Cutia este, de asemenea, semnul perfect de apreciere: arată că ați pregătit-o cu grijă și dragoste! De la alegerea fotografiilor, până la descoperirea conținutului cutiilor pe care îl puteți completa cu orice doriți - destinatarul poate fi sigur că v-ați gândit la el în permanență!

Unul dintre cele cinci sfaturi de mai jos îți va îmbogăți cutia foto cadou, suntem siguri!

Timp petrecut împreună

Ce ziceți de un voucher? Pentru o cină în oraș sau o excursie la destinația dvs. preferată? Sigur că va veni la un moment dat!

O excursie împreună la cinema sau o plimbare cu bicicleta și picnic poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a face fotografii împreună și de a face un cadou minunat mai târziu. Un voucher este, de asemenea, o surpiză excelentă de ascuns într-o cutie de cadou foto!

Cutie foto cadou cu ușă glisantă deschisă
De două ori personală și mai unică: fotografiile dvs. și cadoul ales de dvs. fac cutia foto cadou unică.

DIY sau pictură? Ambele!

Majoritatea copiilor se entuziasmează imediat când au ocazia să facă un cadou pentru bunici sau să picteze ceva! Dați-le frâu liber data viitoare când vor avea chef de creativitate! Cu un pad pentru a proteja blatul mesei, un băț de lipici și o pereche de foarfece cu vârful bont, pot începe să taie ziare vechi și să facă un colaj drăguț!

Amintiri care vor rămâne pentru totdeauna

Ați descoperit magneții noștri foto? Dimensiunea lor le face minunate pentru a decora cutia de cadou a unui fotograf, dar se potrivesc perfect și în casa destinatarului. Aproape fiecare gospodărie folosește un frigider sau o altă suprafață metalică pentru a lua notițe. Dar ce mesaj aparține cui? Un magnet cu numele sau fotografia ocupanților va răspunde imediat la întrebare!

Cutie foto cadou cu deschidere laterală - interiorul cutiei conține un cadou deja împachetat.
Unul dintre primii pași: după ce deschideți partea dreaptă a cutiei foto, cadoul poate fi așezat în cutie.

Mesaj personal

O fotografie valorează adesea cât o mie de cuvinte. Dar o recomandare personală sau o scrisoare poate adăuga și mai multă valoare unui cadou. De exemplu, spuneți-le ce apreciați cel mai mult la cealaltă persoană și de ce este o parte importantă din viața dvs. Mulțumiți-i pentru experiențele pe care le-ați împărtășit. Așteptați cu nerăbdare viitoarele momente de bucurie alături de ei! Veți fi surprins de magia pe care o pot crea câteva cuvinte simple. Fiți curajoși!

Distracție instant

Dulceață de casă în borcănașe mici, prăjituri de Paște coapte împreună cu copiii, variațiuni de ceai sau specialități de praline: cutia noastră foto cadou poate fi îmbogățită cu tot felul de momente de plăcere delicioase.

Specialitățile pot fi și un indiciu pentru destinația următoarei ieșiri împreună, astfel încât puteți alege unde doriți să mergeți cu cadoul dumneavoastră.

Nu este atât de important dacă excursia chiar are loc. Ceea ce contează cu adevărat este faptul că v-ați gândit la destinatar și ați reușit să creați o surpriză cu adevărat unică. Vă dorim multă distracție cu dăruirea cadourilor!

Este demonstrată lipirea părții laterale a cutiei de cadou foto. După îndepărtarea foliei protectoare a benzii adezive și introducerea cadoului, cadoul poate fi resigilat.
Rapid și ușor: După ce ați introdus conținutul cutiei, sigilați părțile laterale cu ajutorul benzii adezive.