Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Încărcare opțiuni de design...

Personalizaţi-vă propria invitație de nuntă

Creați rapid și ușor invitație de nuntă unică

Încântați-i pe cei dragi cu o invitație personală de nuntă

O nuntă este un eveniment foarte special, deoarece doi oameni care se iubesc intră într-un legământ de căsătorie. De obicei, înainte de ceremonia de nuntă există pregătiri ample. Acestea încep cu întrebarea când și unde ar dori cuplul să se căsătorească. Odată ce data și locul au fost alese, invitațiile de nuntă pot fi concepute. Indiferent dacă plănuiți o mică sărbătoare cu cei mai apropiați membri ai familiei sau o mare sărbătoare cu toți prietenii și cunoștințele, este important să îi anunțați din timp pe cei dragi despre ziua cea mare. Cu CEWE, puteți realiza cu ușurință o invitație de nuntă personalizată și felicitări "Save the date pentru a informa prietenii dvs. data la care nu trebuie planificat niciun alt program.

Creați invitații de nuntă pe mai multe pagini

O invitație de nuntă nu este doar o modalitate de a informa prietenii și rudele despre viitoarea căsătorie, ci și de a crea un sentiment de anticipare pentru ziua cea mare. La CEWE, puteți alege din peste 1.200 de sugestii diferite de aspect - clasic, modern, elegant, jucăuș sau distractiv. Doriți să vă concepeți singur invitația de nuntă? Adăugați text, fotografii și clip art la invitație și aranjați-o așa cum doriți. Faceți invitațiile de nuntă mai nobile cu efectul de lăcuire auriu, argintiu și rose-gold sau cu efect de lac transparent în relief - cu finisajul folio puteți, de asemenea, să evidențiați textul pe care îl alegeți pentru cei dragi.

Imprimați invitațiile de nuntă la CEWE - este atât de simplu

La CEWE, aveți trei modalități pentru a vă concepe invitația de nuntă::

  • Editare online
  • Software de comandă Fotolumea mea
  • Aplicaţia CEWE Fotolumea Mea

Felicitările clasice pliate sunt în continuare cele mai populare, dar există multe alte formate disponibile - datorită funcției multicolore, care vă permite să alegeți din peste 30 de culori, invitația dvs. se va potrivi întotdeauna cu culorile nunții dvs. Cu navigarea intuitivă în meniu, chiar și utilizatorii neexperimentați pot utiliza imediat editorul nostru. După ce ați conceput invitația de nuntă pe care o doriți cu CEWE, la sfârșitul procesului de comandă, puteți alege livrare la domiciliu sau puteți comanda produsele cu preluare în magazin.