Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Versiunea 7.2 a software-ului CEWE Fotolumea Mea: Inovații care inspiră, noutăți care vă vor bucura

În CEWE FOTOCARTEA lor, bloggerii de călătorie Annika și Mathias Koch ne arată nu numai frumusețea Maltei, ci și noile caracteristici ale software-ului CEWE Fotolumea Mea.

Annika Koch

Dacă înainte eram atrași în principal de țările îndepărtate, în 2021 am fost fericiți să călătorim și în Europa. Așa am ajuns într-una dintre cele mai mici țări de pe continent: Malta! Malta găzduiește cea mai sudică capitală din Europa, Valletta, și are tot atâtea biserici câte zile are anul.

După fiecare dintre călătoriile noastre, realizăm o CEWE FOTOCARTE pentru a ne surprinde amintirile. Întotdeauna încercăm ceva nou în ea, iar cum software-ul CEWE Photo World a fost actualizat cu noi funcții, am avut ceva nou de încercat.

1. Coperta

Pe o măsuță de cafea rotundă, cu o pereche de ochelari lângă ea, se află o CEWE FOTOCARTE închisă despre Malta.
Fotografia mare de pe copertă îți permite să te cufunzi în frumusețea Maltei de la prima privire și să fii curios să vezi ce urmează.

De data aceasta, designul merge puțin în direcția scrapbooking-ului. Cu toate acestea, fotografiile cele mai frumoase beneficiază de mai mult spațiu, ceea ce le face mai atrăgătoare. Încă o dată, regula este de a plasa mai mult de cinci fotografii pe o pagină dublă doar în cazuri excepționale.

Coperta este concepută cu o singură fotografie, iar conturul Maltei este inserat sub formă de grafic. Coperta din spate oferă o imagine de ansamblu a conținutului cărții cu opt fotografii.

2. Noua caracteristică a hărții

Captură de ecran a software-ului CEWE Fotolumea: în CEWE FOTOCARTE edităm o hartă a fiecărei stații.
Folosind o hartă a Maltei, oferim mai întâi o prezentare generală a locurilor pe care le-am vizitat.

Aproape întotdeauna folosesc hărți, dar până acum am realizat singur grafica. Noua versiune 7.2 are acum o funcție care permite să decupezi harta țării dorite și să schimbi designul. Acest lucru oferă exact efectul care îmi place atât de mult: țara este afișată în alb sau în culori foarte deschise, cu un contur și puțină umbră, ca și cum ar fi un clipart.

Primul pas este să găsiți țara potrivită. Sau, alternativ, un anumit loc pe care doriți să îl afișați pe hartă. Pentru a edita harta, faceți clic pe "Edit" (Editare) sub "Your choice" (Alegerea dvs.). Eu folosesc aceeași culoare pentru contur ca și pentru cadrele imaginilor, pentru a obține o imagine coerentă.

3. Alegerea inteligenta a fotografiilor

Captură de ecran din software-ul CEWE Fotolumea: o galerie foto din care selectorul inteligent de fotografii alege automat fotografii.
Cu selecția inteligentă a fotografiilor, pot predefini câte fotografii va selecta software-ul.

Cine nu s-a intalnit cu asta? Dacă un loc este deosebit de frumos, acesta va produce multe fotografii și uneori foarte asemănătoare. Mai ales atunci când doriți să vă surprindeți într-un apus de soare frumos și încercați de mai multe ori declanșatorul automat. Pentru a face acest lucru, avem acum selectorul inteligent de fotografii, care analizează fotografiile din folderul dvs. și le alege pe cele mai frumoase.

4. Noile funcții video

Captură de ecran a software-ului CEWE Fotolumea: video în CEWE FOTOCARTE
Cu ajutorul funcției video, am posibilitatea de a specifica numărul de fotografii care urmează să fie afișate în diapozitiv, precum și fotografiile în sine.

Posibilitatea de a insera videoclipuri în carte prin intermediul unui cod QR nu este nouă, dar funcția a fost extinsă: acum pot tăia și chiar scurta videoclipul în cadrul cărții. În plus, pot să inserez diverse fragmente din videoclip și să creez o bandă video mai lungă. Pentru un rezultat mai bun, acum pot, de asemenea, să redau videoclipul în previzualizare.

Suntem recunoscători că pasiunea noastră comună pentru fotografie ne duce în cele mai frumoase locuri!

Annika Koch

Malta a fost locul perfect pentru a ne relaxa și a vedea multe lucruri. Deoarece insulele sunt atât de mici, nu am avut niciodată perioade lungi de călătorie. Golful Ghajn Tuffieha și orașul vechi din Mdina ni s-au părut deosebit de frumoase. Dar, în general, ne-au plăcut templele frumoase și apele turcoaz. Vedeți întreaga CEWE FOTOCARTE a călătoriei noastre în Malta aici.

Distracție plăcută la explorare și la încercarea de noi caracteristici.

Annika și Mathias

Mai multe noutăți în software-ul CEWE Fotolumea 7.2:

  • Inspirație creativă încă de la început

Acum puteți accesa foarte rapid noutățile și produsele noi prin intermediul noului meniu "News".

  • Opțiuni noi de design pentru calendare foto.

Noua funcție de previzualizare afișează mai multe detalii despre fiecare designer de calendar și oferă ajutor suplimentar atunci când faceți selecția.

  • Distanță

Pentru a simplifica proiectarea cu text, acum puteți seta individual distanța dintre linii a casetelor de text.

Înregistrare Newsletter

Descoperiţi avantajele dumneavoastră

Abonați-vă la newsletter-ul nostru gratuit și bucurați-vă de:

  • Sfaturi inteligente pentru fotografie
    • Informații periodice despre noutăți și concursuri
    • Sfaturi creative și seminarii online
    • Exemple inspiraționale de la clienți
Dezabonarea poate fi efectuată în orice moment printr-un link disponibil în newsletter.
Autentificare cu succes
Încă 1 clic

Din motive de protecție a datelor, în scurt timp veți primi un e-mail de confirmare.

Vă rugăm efectuați clic pe link-ul de confirmare din e-mail pentru activarea abonamentului gratuit la newsletter.

Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

Ne pare rău
A intervenit o eroare

Din păcate nu am reușit să vă abonăm la newsletter, vă rugăm să încercați mai târziu.