Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Primii pași în crearea unui anuar

Trăind într-o lume digitală, se acumulează o mulțime de fotografii pe dispozitivele noastre și serviciile cloud, însă majoritatea fotografiilor în cele din urmă sunt uitate sau pierdute. Realizarea unui anuar readuce aceste amintiri la viață. Îmbinarea fotografiilor, a textelor și a elementelor de stil creează un memoar unic și creativ.

Software-ul CEWE FOTOLUME: versatilitate și creativitate

Realizarea unui anuar este o modalitate excelentă de a rezuma cele mai memorabile momente, călătoriile și evenimentele importante din anul trecut. Un astfel de proiect îți oferă posibilitatea de a surprinde în mod creativ evenimentele anului, astfel încât să retrăiești acele amintiri speciale mai târziu. Anuarul nu este doar un suvenir personal, ci și o moștenire care poate fi transmisă de-a lungul generațiilor. Dacă ești pe cale să îți lansezi în primul proiect, vă putea aștepta la o aventură interesantă. Procesul nu este doar simplu și ușor de înțeles, dar oferă și o experiență extrem de creativă și personalizată. Seria noastră de articole va detalia procesul de creare a unei fotocărți prin intermediul software-ului CEWE FOTOLUME, deoarece această platformă oferă cea mai mare flexibilitate și cel mai bogat set de instrumente pentru personalizarea anuarului. În plus, îți poți edita și comanda fotocartea și produsele foto online, prin browser și nu în ultimul rând din aplicația mobilă CEWE FOTOLUME, asigurând astfel versatilitatea procesului de proiectare.

Baza realizării unui anuar: selectarea unui format și stil

CEWE oferă diverse tipuri de fotocarte, în această serie am ales formatul pătrat XL, prin care prezentăm pașii realizării anuarului. În secțiunile următoare, te vom ghida pas cu pas prin toate aspectele utilizării software-ului CEWE FOTOLUME, asigurându-te că poți lucra cu încredere cu instrumente pe care nu le-ai încercat niciodată până acum. Scopul nostru este să te inspirăm să îți explorezi propria creativitate și să îți arătăm cât de ușor este să creezi o fotocarte personală care să îți păstrezi amintirile timp de ani și decenii. Anuarul este mai mult decât un album foto: este o călătorie în trecut, o oportunitate de a face amintirile eterne. În următorul articol, vom continua de aici, sperând că vei găsi propria voce în acest proces creativ și vei arăta cu mândrie rezultatul final familiei și prietenilor.

Abonare la Newsletter

Fiți mereu la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Mai multe informații

Prin abonare, acceptați Politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită în partea de jos a acestei pagini.

La doar un click

pentru a vă abona cu succes la newsletter

Din motive de protecție a datelor, în scurt timp veți primi un e-mail de confirmare.

Vă rugăm efectuați clic pe link-ul de confirmare din e-mail pentru activarea abonamentului gratuit la newsletter.

Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

Ne pare rău

A intervenit o eroare

Din păcate nu am reușit să vă abonăm la newsletter, vă rugăm să încercați mai târziu.

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți-vă următorul proiect din inimă