Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Samsung Slider Samsung Slider

Carcase Samsung

Protecție excelentă pentru modelele Samsung

Oferta noastră completă

Selectați tipul dispozitivului dumneavoastră!

Creați-vă propria carcasă pentru telefonul mobil Samsung

Alegeți-vă cele mai frumoase fotografii și creați-vă o carcasă de protecție personală

Crează o carcasă pentru smatphone Samsung Galaxy puternic și unic

Carcasele CEWE pentru telefoanele Samsung nu doar că sunt potrivite pentru scopul lor, ci sunt și foarte atractive. Vă puteți baza pe protecție fiabilă : toate carcasele sunt fabricate din material de înaltă calitate și se potrivesc perfect modelului dvs. de telefon mobil. Adică, nimic nu alunecă și telefonul dvs. mobil Samsung beneficiază în permanență de o protecție completă.

Deoarece vă creați singuri carcasa pentru telefon Samsung Galaxy, aveți un control complet asupra aspectului. Alegeți-vă fotografia potrivită - dar puteși pune mai multe imagini pe copertă simultan - și CEWE va imprima designul la care visați la cea mai bună calitate. Lăsați portretele copiilor să vă aducă un zâmbet pe față sau bucurați-vă de o fotografie macro deosebit de reușită a unei albinuțe

Carcase pentru toate modelele actuale de telefoane mobile de la CEWE

Carcasele pentru telefoane mobile CEWE oferă protecție sigură, însă lasă și suficient spațiu pentru smartphone-ul dvs. pentru a obține un impact maxim. Cel mai bun exemplu în acest sens este Samsung Galaxy S10. Nu doriți să ascundeți culorile neobișnuite ale capacului și afișajul care curge prin margini sub un suport? Protejați-vă Samsung Galaxy S10 cu o carcasă cu mânecă atunci când nu este utilizată.

Husa Samsung Galaxy pentru gustul dvs.

Proiectarea husei de protecție pentru Samsung Galaxy S10, S9 sau alt model este finalizată în câteva secunde. În browserul dvs., selectați tipul de carcasă pe care îl doriți, selectați aspectul și apoi adăugați fotografiile dorite. Pentru și mai multă unicitate, puteți adăuga clipart sau text personalizat la design.

Indiferent de design, toate carcasele pentru telefoane mobile sunt garantate să se potrivească cel mai bine formei. De exemplu, în cazul Samsung Galaxy S9, suportul de protecție are decupaje perfecte pentru obiectivul camerei, blițului și conectorii. În acest fel, cu S9, puteți captura oricând videoclipuri super-încet și avatare 3D animate ale feței dvs.