Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Apple Apple

Carcasăuri Iphone

Protecție excelentă pentru modelele iPhone. Deja și pentru iPhone 11!

Oferta noastră completă

Selectați tipul dispozitivului dumneavoastră!
Carcasă silicon apple iPhone XR

iPhone XR

de la 96.90 Lei*

Huse și suporturi de telefon personalizate pentru smartphone-urile Apple

Sunt disponibile și pentru cele mai noi modele de iPhone

Crează o carcasă iPhone cu o fotografie unică

Dacă alegeți un iPhone, veți avea un smartphone de înaltă calitate, proiectat inteligent. Protecția adecvată - indiferent dacă este un suport pentru telefonul mobil sau o carcasă pentru telefon - ar trebui să sublinieze valoarea smartphone-ului dvs. Apple cu un design personalizat și de înaltă calitate. La CEWE, puteți alege dintr-o varietate de huse de protecție pentru iPhone și puteți utiliza fotografii pentru a le transforma într-o carcasă unică. Se potrivesc perfect oricărui model de iPhone, iar decupajele de dimensiuni de precizie sunt la fel de importante în cazul carcaselor CEWE cât și în cazul fotografiilor strălucitoare . Desigur, puteți utiliza și fotografii digitale realizate cu telefonul mobil pentru imprimare. Fotografiile minimaliste alb-negru care subliniază designul elegant și simplu al iPhone-ului sunt o alegere la fel de bună ca instantaneele colorate în culori vii: oricare ar fi alegerea dvs. - carcasa iPhone va fi cu siguranță un design inconfundabil .

Personalizați-vă iPhone 11

Cu două obiective ale camerei, iPhone 11 oferă dvs. și fotografiilor dvs. o lume cu total nouă: pe lângă unghiul larg al fotografiilor și o calitate semnificativ mai bună, abia afectată de întuneric și de mișcare. Husa de telefon mobil auto-proiectată oferă cadrul perfect pentru un smartphone atât de puternic. Arătați-vă entuziasmul pentru fotografie, protejați-vă iPhone-ul 11 ​​și dați-i un caracter inconfundabil.

Protejați-vă iPhone-ul X

Ecran OLED mare, Face ID și cadru din oțel inoxidabil mat: doar câteva motive pentru care iPhone X este un smartphone special. Cu o carcasă iPhone sau o carcasă de protecție disponibilă de la CEWE, veți obține exact protecția pe care o meritați: <puternic > sigur, unic și de înaltă calitate </strong>.

Creați-vă o carcasă pentru iPhone 8

Punctul culminant al iPhone 8 este tehnologia sa avansată de fotografie, care vă permite să faceți fotografii extraordinare în condiții de lumină slabă, printre altele. Cu o combinație de obiective cu unghi largi și teleobiectiv, iPhone 8 Plus extinde spectrul de fotografii posibile , în timp ce modul portret facilitează mult iluminarea portretelor - acest lucru este valabil pentru toate modelele iPhone 8. Deci, un smartphone Apple este alegerea ideală dacă doriți să faceți o mulțime de fotografii. În acest caz, desigur, propria carcasă foto pentru telefon oferă protecția potrivită pentru iPhone. Alegeți modelul preferat dintre numeroasele tipuri de modeluriCEWE și decorați-vă cu ușorință în aplicația CEWE.