Amintiri dragi din vacanțele noastre, strânse într-o CEWE FOTOCARTE

Întotdeauna mi-a plăcut sa îmi fac mici bucurii, cu atât mai mult acum, când se întâmplă ce se întâmplă in jurul nostru, iar micile bucurii sunt cele care mă țin pe linia de plutire. Poate vă amintiți, spre exemplu, că îmi comand periodic CEWE FOTOCĂRȚI. În timp ce aleg pozele, mă plimb printre amintiri, apoi dau comanda și aștept cu sufletul la gură să o primesc, iar când, în sfârșit, ajunge curierul cu coletul, nu știu cum să îl desfac mai repede și să încep să răsfoiesc CEWE FOTOCARTEA. Pe urmă o pun în bibliotecă, alături de celelalte comandate de-a lungul timpului și uit de ea o vreme. Iar când o răsfoiesc din nou, încep să mă minunez de cât au crescut copiii sau îmi amintesc de locuri pe care ne-ar plăcea să le revedem ori de momente pe care ne-am dori să le putem trăi din nou.

Pentru CEWE FOTOCARTEA de luna aceasta m-am concentrat pe vacanțele și micile noastre călătorii din ultimul an. Trebuia să mă opresc la o temă, altfel mi-ar fi fost prea greu să aleg dintre miile de poze. Plus că am simțit să plec departe cu gândul: la mare sau la munte cu toată familia, în doi la Florența și apoi iar în doi la Paris, din nou o fugă la munte cu copiii, pe urmă la zilele de Crăciun cu bunicii. Multe și frumoase momente am mai trăit alături de familia mea, în ultimul an, și pentru toate sunt recunoscătoare.

Dacă vă place ideea unei CEWE FOTOCĂRȚI, să știți că cei de la CEWE au o promotie în luna martie, de care poate vă doriți să profitați: pentru orice tip de CEWE FOTOCARTE primești 26 de PAGINI GRATUITE. Inainte de a trimite comanda, nu uitați să validați codul de voucher CEWEFOTOCARTE03.

Perioada campaniei este 1 martie – 4 aprilie, 2022, deci avem și câteva zile din aprilie în care ne mai putem bucura de paginile gratuite. Las link aici cu detalii despre promoție, ca să fiți siguri că știți tot ce e de știut, înainte de a da comanda.

Eu prefer să îmi fac CEWE FOTOCĂRȚILE de pe telefon, mi se pare cea mai simplă cale, mai ales că în telefon păstrez majoritatea pozelor. Sigur că puteți alege să le faceți pe site sau din aplicatia CEWE FOTOLUMEA. Adevărul este că anumite tipuri de CEWE FOTOCĂRȚI pot fi configurate doar de pe laptop. Însă, na, la mine tot telefonul e baza, pentru că îmi permite să lucrez la CEWE FOTOCARTEA mea de oriunde, cum prind un moment liber.

Privind prețul unei CEWE FOTOCĂRȚI, să știți că începe de la 29.90 lei. Apoi, sigur, în funcție de ce alegeți, de dimensiune, de numărul de pagini, vreți sau nu efect de lăcuire, prețurile diferă. Ce rămâne constantă este calitatea, pe care cei de la CEWE o garantează: în sensul în care dacă nu ești mulțumit de rezultat, primești banii înapoi.

Bine de știut, CEWE FOTOCARTEA este premiată la nivel internațional pentru calitate și inovație.

Ce-am comandat eu acum, CEWE FOTOCARTEA pe care o vedeți în poze, are dimensiunea XL (30x30cm) și copertă tare și am ales opțiunea de printare digitala extralucioasa, fara efect de lăcuire, ca să o pot primi mai repede și să vă pot spune și vouă cât mai curând de promoție. Dar dacă aveți răbdare, efectul de lăcuire e foarte frumos și merită așteptarea.