Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Key_Visual_slide1 Key_Visual_slide1

Asamblați și comandați acum:

Aplicația CEWE Fotolume <br><br> * Instalare rapidă <br> * Editați produsele foto oriunde, oricând <br> * Comenzile foto vor rămâne în aplicație

Funcții noi în software-ul CEWE Photo World

Cu aceste inovații, vă puteți edita produsele foto chiar mai convenabil

Noul asistent CEWE FOCarcasăARTE

Datorită noii structuri modulare, puteți utiliza fiecare funcție sau săriți anumite module. Pregătirea proiectului CEWE FOCarcasăARTE va rămâne transparentă prin noul design de selecție a fotografiilor și aspectul fotografiei.

Configurator de produs mai bun

Noul configurator de produse CEWE FOCarcasăARTE simplifică calea către produsul selectat. Veți găsi toate opțiunile într-un singur loc.

Mai multe informații despre produse și explicații

Noua pagină de deschidere a software-ului CEWE Photo World este mult mai convingătoare: afișează produsele mai detaliat, explică funcțiile mai detaliat și descrie caracteristicile produsului mai detaliat. Acest lucru este ajutat de animații despre lăcuirea efectelor, reprezentări moderne ale produselor de înaltă calitate, cum ar fi de asemenea, pentru tipurile de hârtie, permite o prezentare mai precisă a produselor.

Mod întunecat în editor

Software-ul apare într-un format întunecat, permițând fotografiilor dumneavoastră să strălucească. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra editării.

Și mai multă inspirație și editare ajută

Sugestii privind aspectul noului anuar și multe altele

Opțiuni noi de aspect pentru anuar

Uită-te înapoi la cele mai frumoase amintiri din fiecare an. Spuneți-vă povestea într-un mod deosebit de impresionant cu noile opțiuni de aspect CEWE FOCarcasăARTE. În funcție de numărul de fotografii pe care doriți să le afișați, căutați și opțiuni creative de aspect și modele potrivite. Anul poate fi setat individual.

Sugestii moderne de aspect pentru o carte foto pentru diverse ocazii

Selectați numărul de pagini pe care le doriți și plasați cu ușurință fotografiile în aspectul cărții gata pregătite. „Nunta boemă”, „Anul nostru 2020”, New York etc. În aspectele cărților, veți găsi modele moderne cu forme rotunjite, fundaluri potrivite și aspecte creative.

Noi stiluri în CEWE FOCarcasăARTE ASSISTANT

Doriți să vă ajutați să selectați și să vă aranjați fotografiile? Editați-vă CEWE FOCarcasăARTE cu ajutorul Asistentului și spuneți-vă povestea prin intermediul acestuia. Există noi stiluri pentru anuar, precum și alte ocazii care vă vor ajuta în acest sens, cum ar fi „2020”, „2020 nostru” și „Eleganță modernă”.

Noutăți, și mai multe opțiuni pentru produsele foto personalizate

Aceste produse sunt noi în software-ul CEWE Fotolumea

CEWE FOCarcasăARTE cu copertă mată sau lucioasă

Dacă alegeți capacul dur atunci când creați CEWE FOCarcasăARTE, puteți alege între un aspect lucios sau mat. De exemplu, o copertă mată se potrivește frumos în interiorul unei pagini dacă este realizată cu imprimare digitală clasică sau hârtie foto mată.

Acest lucru este, de asemenea, nou: sunt disponibile numere mai mari de pagini pentru unele formate. Cu imprimarea digitală clasică sau CARTEA DE FOTO CEWE cu panoramă mare extra mată, puteți completa până la 202 de pagini cu fotografiile dumneavoastră

Calendar de perete cu plinte din lemn

Micul extra elegant: lamelele elegante din lemn real decorează spirala, făcând calendarele de perete A4 și pătrat și mai elegante.

Felicitări cu lac efect roz auriu

Accente subtil reliefate, evidențiind textele importante și detaliile de design într-un mod vizibil și tactil pe cartea de felicitare: tonul delicat al culorii și efectul de lumină subtil al lacului cu efect de aur roz îi fac să pară deosebit de elegant și de concentrat mesajul dvs. într-o culoare absolut la modă.>

Cutii de depozitare foto cu design modern

Conținutul pachetului de experiență: în casetele noastre de sCarcasăare a fotografiilor, unde puteți găsi acum noi posibilități de design, puteți sCarcasăa cele mai frumoase momente unice în ambalaje decorative de calitate. Poate sCarcasăa până la 100 de fotografii. Este, de asemenea, o alegere perfectă pentru un cadou

Plinta cu poster magnetic din lemn

Plinta de înaltă calitate cu design scandinav va atrage cu siguranță atenția. Datorită soluției magnetice inteligente, afișul este pur și simplu prins între lamele și poate fi înlocuit oricând. Un accesoriu elegant pentru apartament, disponibil în 3 culori. Poate fi agățat cu un lanț de metal negru.

Software pentru ideile dumneavoastră creative

Convingeți-vă și dumneavoastră de cât de ușor este de folosit

 • Descărcare gratuită pentru Windows, Mac și Linux
 • Instalați rapid și ușor pe computerul dumneavoastră
 • Oferă cea mai largă gamă de opțiuni de editare
 • Ușor și intuitiv de gestionat
 • Acces la fotografii de pe Facebook sau Instagram
 • Produsele foto pot fi editate și comandate convenabil online fără acces la Internet
 • SCarcasăarea pe termen lung a produselor foto pe computerul dumneavoastră

Cerințe de sistem

(minimalist)

 • WINDOWS: Windows 8, Windows 10, procesor 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • MACINTOSH: MAC OS 10.10 (64Bit), procesor de 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • LINUX: Kernel 4.4.0 libstc ++. so.6.0.19, CXXABI_1.3.7, procesor de 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • ANDROID: Android 3.2 <br> * iPAD / IPHONE: IOS 6.0, aplicație optimizată pentru iPhone 5
 • Monitorizați rezoluția: min. 1366x768 px, la comanda online

Noutăți, și mai multe opțiuni pentru produsele foto personalizate

Aceste produse sunt noi în software-ul CEWE Fotolumea

Efect de lăcuire CEWE FOTOCARTE

Prin urmare, am câștigat premiul TIPA în 2018 pentru invenția noastră inovatoare. CEWE FOTOCARTEA cu copertă dură, cu efect de lăcuire auriu sau argintiu, respectiv clasic este acum disponibilă în dimensiunea panoramică XXL. Puteți utiliza o serie de modele pre-asamblate pentru aceasta, dar vă puteți dezlănțui și propria creativitate.

Efect de lăcuire pe toată suprafața CEWE FOTOCĂRȚII dumneavoastră

Peste 50 de noi fundaluri cu efect de lăcuire și peste 100 de elemente noi de editare sunt disponibile pentru CEWE FOTOCARTE. La cererea clienților noștri, ne-am concentrat în primul rând pe forme abstracte și geometrice.

Formate noi la modă pentru CEWE Calendar

De acum, sunt disponibile și Calendarul de perete pătrat XXL (45 x 45 cm) și Calendarul de birou pătrat în dimensiune mare. În plus, sunt disponibile trei tipuri suplimentare de hârtie de înaltă calitate pentru Calendarul de perete pătrat XL (30 x 30 cm). Noile noastre calendare cu aspect elegant fac ca editarea să fie și mai plăcută.

Cărțile pătrate sunt disponibile acum și cu efect de lăcuire

Cardurile pătrate sau felicitarea pliată de 14 x 14 cm, care poate fi comandate într-un pachet de 10, sunt disponibile acum cu efect de lăcuire. Creați-vă cardul pătrat cu efect de lăcuire de înaltă calitate și alegeți dintre 90 de elemente de design posibile.

Noutăți Cewe decoruri de perete

Noutăți la CEWE DECORAȚIUNEA DE PERETE

Eleganță clasică: fotografia pe pânză, realizată pe o pânză de înaltă calitate și o ramă oarbă stabilă, din lemn real, este deja disponibilă în dimensiuni de 30 x 45 cm. În plus, vom personaliza posterul XXL pentru a vă satisface nevoile.

Mai multe onoruri - software-ul CEWE Fotolumea

Editați-vă propriile produse foto cu software-ul câștigător de teste

Aveți alte întrebări despre software-ul de comandă?

Serviciul nostru de clienți vă stă la dispoziție!

Descoperiți produsele dumneavoastră CEWE într-o singură aplicație

De la felicitare la CEWEFOTOCARTE: Creați și comandați produsecu cele mai frumoase fotografii ale dumneavoastră de pe mobil!
Cewe Apps

 • Editați produsele preferate ușor și rapid cu aplicația
 • Gestionarea intuitivă vă permite să editați produsul pe care doriți să îl comandați pe smartphone sau tabletă
 • Cel mai simplu mod de a utiliza fotografii pe smartphone
 • Editați și comandați produse cu fotografii oricând, oriunde
 • Aflați despre gama noastră largă de produse
 • Disponibil pentru iOS și Android